Lisa Vanderpump në shfaqjen e re 'Off the Hook' Vanderpump Villa

Klea

Lisa Vanderpump në shfaqjen e re ‘Off the Hook’ Vanderpump Villa

Vanderpump Cinematic Universe është gati të zgjerohet me shfaqjen e ardhshme Hulu Vilë Vanderpump. Gruaja në qendër të gjithçkaje, Lisa Vanderpumpështë aq e emocionuar për shfaqjen e re sa që po përdor zhargonin e fillimit të viteve 2000 për të përshkruar se sa i mirë është.

Lisa së fundmi mori pjesë në finalen e Dancing with the Stars për të mbështetur Ariana Madix. Meqenëse Hulu dhe ABC janë në pronësi të Disney-t, ata i dhanë LVP-së kohë transmetimi gjatë finales për të shijuar serialin e saj të ardhshëm. Ajo premtoi se do të jetë “nga fiksimi”.

A do të jetë Vanderpump Villa gjëja tjetër e madhe?

“Sapo u kthyem nga xhirimet në jug të Francës në një vilë, duke jetuar me 12 nga stafi dhe të ftuarit e mi,” ngacmoi Lisa, përpara se të shtonte se ishte “Chateau shenanigans”.

LVP shtoi, “Ishte e fiksuar!”

Lisa po shërben si producente ekzekutive në Vanderpump Villa. Duket sikur do të jetë VPR takon Below Deck. Shfaqja ndjek stafin e zgjedhur me dorë në vilën luksoze franceze të LVP-së teksa ata jetojnë së bashku dhe punojnë për të kënaqur mysafirët ekstravagantë që qëndrojnë në vilë.

Shfaqja është prodhuar gjithashtu nga Bunim/Murray, organizatorët e The Real World. Pra, Lisa ndoshta nuk po e ekzagjeron kur thotë se kjo shfaqje do të jetë e mirë.

Vanderpump Villa do të jetë shfaqja e tretë spinoff për Lisa pas daljes së saj nga The Real Housewives of Beverly Hills. Ajo pati shfaqjen jashtëzakonisht jetëshkurtër të Peacock Vanderpump Dogs, së bashku me E-në edhe më jetëshkurtër! seri e mbingarkuar me Lisa Vanderpump. Seriali i fundit duket sikur mund të jetë seriali i saj më premtues që nga Vanderpump Rules.

Për momentin, nuk ka asnjë fjalë se kur do të shfaqet premierë Vanderpump Villa. Ne e dimë se do të jenë 10 episode dhe do të transmetohen diku në vitin 2024 në Hulu. Mbani sytë mbyllur për më shumë detaje.