Lisa Vanderpump në Ribashkimin e Rregullave të Pompës 'Draining' Sezoni 11

Klea

Lisa Vanderpump në Ribashkimin e Rregullave të Pompës 'Draining' Sezoni 11

Çfarë është në të vërtetë një sezon i Pump Rules pa një ribashkim dramatik? Kjo do të ishte si një Shihemi të martën tjetër pa James Kennedy në stendën e DJ – blasfemi. Ekuipazhi i Vanderpump Rules ka gjithmonë shumë për të thënë kur ripërsërit sezonin, veçanërisht kur një skandal i çrregullt përfundon. Ne mund të jemi larg nga skadovali i të gjithave, por ka mjaft pasoja për të rrjedhur në ribashkimin e Sezonit 11.

Tom Sandoval mbetet në bllok për shumë nga ish-miqtë e tij, veçanërisht ish-in e tij Ariana Madix. Disa nga aktorët janë gati të falin Sandovalin (ndoshta për hir të shfaqjes) dhe të vazhdojnë përpara, dhe kjo po shkakton tension. Në veçanti, Scheana Shay do të jetë në karrigen e nxehtë për disa nga vendimet e saj gjatë sezonit aktual.

Përpara ribashkimit të Sezonit 11 të Rregullave të Pompës, Lisa Vanderpumpdielli rreth të cilit rrotullohet ky grup, ka disa sugjerime për të rënë.

Rregullat e pompës Sezoni 11 është larg nga përfundimi

LVP së fundmi foli për Extra TV për të promovuar shfaqjen e saj të re, Vanderpump Villa. Sigurisht, ajo nuk mund të mos i ngacmonte pak fansat e VPR për atë që do të vijë nga ribashkimi i sezonit 11.

“Nuk ishte kaotike, por ishte padyshim sfilitëse emocionalisht. Është akoma,” ngacmoi Lisa. Pra, tingëllon si një përmirësim i një hapi të vogël nga ribashkimi i paqëndrueshëm i sezonit 10, por në të vërtetë çdo gjë do të ishte një hap më lart.

Pavarësisht dramës, Lisa dukej me shpresë për një të ardhme mes ish-SURvers. “Dhe megjithëse ka njëfarë kohezion në grup, të gjithë kanë ende shumë ndjenja për mënyrën se si të gjithë e trajtojnë [it]”, shtoi ajo. Kjo është ndoshta mënyra më diplomatike për ta thënë.

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo. Ndërkohë, Vanderpump Villa po transmetohet në Hulu.