Lisa Vanderpump i përgjigjet Orgjisë së John Mayer të Scheana Shay

Klea

Lisa Vanderpump i përgjigjet Orgjisë së John Mayer të Scheana Shay

Mbi një dekadë më parë, Vanderpump Rules u ndërtuan mbi themelin e një serveri në një nga Lisa Vanderpump's restorante që kanë një lidhje me Eddie Cibrian – aktori bashkëshorti i shokut të aktorit të atëhershëm të Lizës, Real Housewives nga Beverly Hills, Brandi Glanville. Restoranti ishte SUR, dhe serveri ishte askush tjetër veçse Scheana Shay.

Lizës iu kërkua t'i përgjigjej përmendjes më të fundit të Scheana për orgjinë e saj të supozuar të John Mayer. Çuditërisht, Lisa nuk dukej e tronditur kur dëgjoi emrin e Gjonit. Në fund të fundit, Scheana e ka bërë këtë shëtitje me John Mayer (ai e ka mohuar atë) që nga viti 2009. Megjithatë, kjo e la Lizën me disa pyetje rreth logjistikës së orgjisë.

Lisa në pretendimin e John Mayer të Scheana: “Çfarë e përcakton një orgji?”

Disa episode më parë të Pump Rules, Scheana la të kuptohej përsëri se do të lidhej me John. Gjatë një raundi të “Never Have I Ever”, ajo përmendi se kishte një orgji me një personazh të famshëm “A-list”. Ajo nuk e tha emrin e Gjonit, por komenti i saj rrëfimtar “një herë e një kohë, trupi im ishte një vend i çudirave” e bëri atë mjaft të qartë. Kjo ishte të paktën hera e tretë që kemi dëgjuar për të gjatë viteve.

Lisa po promovon shfaqjen e saj të re, Vanderpump Villa, dhe së fundmi ka folur me Page Six. Kur u pyet për mendimet e saj për përpjekjen e fundit të vëmendjes së Scheana-s, ajo dukej më e tronditur për mediumin e përdorur sesa artistët e përfshirë.

“Kam një muaj që filmoj në Londër,” tha ajo, në dukje e pavetëdijshme për lajmet më të fundit të Scheana/John. Pra, intervistuesit i dhanë asaj një përditësim të shpejtë për orgjinë në fjalë.

“Një orgji!” pyeti ajo e emocionuar. “Çfarë e përcakton një orgji? Sa njerëz duhet të jenë në një orgji?”

Ajo dhe intervistuesit shkuan përpara dhe mbrapa rreth numrit të njerëzve që përbën një orgji, por konsensusi dukej se ishte më i madh se tre pasi ai konfigurim tashmë e ka emrin e tij. Megjithatë, Lisa nuk kishte asgjë për të shtuar në lidhje me pjesëmarrjen e supozuar të Gjonit në grup.

Nuk e prisja që të mendoja për këtë sot, por ja ku jemi. Sa më shumë të dini!

VPR vazhdon të martën në 8/7c. në Bravo. Tre episodet e para të Vanderpump Villa u shfaqën dje në Hulu.