Lisa Vanderpump i hedh më shumë hije Rachel Leviss

Klea

Lisa Vanderpump i hedh më shumë hije Rachel Leviss

Lisa Vanderpump dhe Rachel Leviss kanë shkëmbyer goditje që kur Rachel vendosi të dilte nga Vanderpump Rules. Për një kohë të gjatë, dalja e Rakelës ishte në ajër. Por kur ajo u largua, ajo e bëri këtë në një flakë lavdie.

Që nga largimi i saj, Rachel nuk e kishte problem të ndante ndjenjat e saj të vërteta për LVP. Ndër pretendimet e Rachel kundër ish-punëdhënësit të saj është prirja për të mbrojtur Tom Sandoval. Po ashtu, Rachel’s pohoi se Lisa favorizon burrat në VPR mbi gratë.

Lisa nuk e kishte problem të qëllonte përsëri. Së fundmi, ajo kërkoi të zhvlerësonte padinë e ardhshme të Rachel. Ajo e quajti të gjithë atë “qesharake” dhe tha se nuk duhej t’i dërgonte pornografi “të dashurit të shoqes së saj më të mirë”. Kohët e fundit, Lisa mori një tjetër goditje në Rachel.

Lisa fajëson Rachel për Scandoval

Duke folur me E! News, LVP adresoi sulmet e shumta të Rachel-it ndaj saj, kastit të VPR-së dhe rrjetit. “Ajo është e justifikuar të flasë nëse dëshiron,” tha Lisa, duke shtuar, “Por unë mendoj se do të kishte qenë një platformë shumë më e mirë të kisha hyrë në Vanderpump Rules dhe ta bëja atë.”

Deri në atë pikë, Lisa vuri në dyshim strategjinë e Rachel për të filluar një podcast për të dhënë anën e saj të historisë Scandoval. Në mendjen e Lizës, Rachel ishte pala përgjegjëse. “Nuk e di saktësisht se nga çfarë do të vazhdojë ajo. Dua të them, ajo ka fjetur me të dashurin e shoqes së saj më të mirë.” Ah, po, kështu që Rasheli është e vetmja fajtore, eh Lisa?

Sa për lëvizjen në karrierë që Rachel mund të bëjë më pas, Lisa tha: “Ajo ka qenë një mbretëreshë bukurie më parë, ndoshta duhet të kthehej për ta bërë këtë.” Duke pasur parasysh se Rachel sigurisht që është e dënueshme për shumë arsye, është e vështirë të mos e lexosh tonin e Lizës këtu si mospërfillës.

Për më tepër, sigurisht që LVP do të dëshironte që Rachel të transmetonte ankesat e saj në VPR dhe jo në një podcast. Kjo do të ishte mirë për shfaqjen, dhe ajo që është e mirë për shfaqjen është ajo që është e mirë për Lizën. Të falni cinizmin, por nëse Rasheli do të ishte ende në emision, Lisa do të përfitonte nga të gjitha zhurmat që Rasheli i krijoi vetes.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.