Lisa Vanderpump hulumton në të ardhmen e rregullave të Vanderpump

Klea

Lisa Vanderpump hulumton në të ardhmen e rregullave të Vanderpump

Ndërsa disa njerëz ndihen të pasigurt për Rregullat e Vanderpump' e ardhmja, Lisa Vanderpump nuk duket aq e pasigurt. Duket se ajo e ka të qartë të ardhmen.

Disa raporte sugjerojnë se Vanderpump Rules duhej të përfundonte pas sezonit 10. Por sapo shpërtheu Scandoval, drama mes Ariana Madix dhe Tom Sandoval ishte shumë e madhe për të lënë të qetë. Pra, ndoshta në mënyrë të gabuar, Bravo mori kamerat për Sezonin 11 pothuajse menjëherë.

Duke mësuar nga ai kurs veprimi, shfaqja do të hyjë në një pauzë duke shkuar në sezonin 12. Megjithatë, disa spekulojnë (dhe madje shpresojnë) se shfaqja nuk do të duket e njëjtë deri atëherë nëse ekziston ende fare. Por cilat janë mendimet e Lizës për këtë çështje?

Lisa i drejtohet kastit duke hequr VPR nga biografia e tyre në Insta

Në një intervistë të fundit me Access Hollywood, Lisa foli për të ardhmen e VPR. Para së gjithash, ajo konfirmoi se do të ketë një sezon tjetër. Shfaqja thjesht do të ishte në ndërprerje ndërkohë, pasi ajo dhe kasti kishin punë të tjera për t'u kujdesur. Për shembull, ajo përmendi garën e radhës të Arianës në Broadway.

Kjo e shtyu intervistuesen të pyeste nëse do të kthehej për sezonin 12, duke pasur parasysh se ajo e hoqi shfaqjen nga biografia e saj në Instagram. “Jo, kjo nuk është e vërtetë,” u përgjigj Lisa, duke u rikalibruar shpejt. “Ata thanë se të gjithë e bënë. Unë fola me Tom Schwartz këtë mëngjes dhe ai tha, “Nuk ishte kurrë në biografinë time”. Me këtë grup, nuk e di kurrë se çfarë po bëjnë derisa ta kenë bërë atë.”

Kjo përfundoi bisedat për të ardhmen e VPR. Për sa i përket të tashmes, intervistuesi pyeti për refuzimin e Arianës për t'i dhënë Tomit harkun e tij të shpengimit. “Ndonjëherë në një lidhje, mund ta quash një ditë nëse diçka të lëndon vërtet. Dhe thjesht nuk e kupton më atë person. Unë kam pasur përvoja kur mendoj 'E dini çfarë? Është bërë. Janë bërë.'”

Ribashkimi i Sezonit 11 të Vanderpump Rules vazhdon të martën, më 21 maj, në orën 8/7c në Bravo.