Lisa Vanderpump duke trajtuar 'Sjelljen e keqe' në Sezonin 11 të Rregullave të Pompës

Klea

Lisa Vanderpump duke trajtuar ‘Sjelljen e keqe’ në Sezonin 11 të Rregullave të Pompës

Lisa Vanderpump ka një ose dy fjalë në lidhje me ish-punonjësit e saj në SUR dhe aktual Rregullat e Vanderpompës Anëtarët e kastit të sezonit 11. VPR është një rast interesant se si një reality show mund të evoluojë me kalimin e kohës.

Për një gjë, premisa e shfaqjes dikur varej nga fakti që kasti punonte për Lisa Vanderpump si serverë. Në ditët e sotme, ata nuk janë më të punësuar në SUR, dhe në vend të kësaj, premisa varet nga marrëdhëniet e tyre ndërpersonale. Dhe deri në atë pikë, shfaqja mund të mbajë ende emrin e Lizës, por është pothuajse e vështirë ta quash shfaqjen e Lizës.

Sigurisht, përfshirja e saj është e qartë, por ish-Shtëpiaja nuk është domosdoshmërisht më qendra e spektaklit. Megjithatë, si forca që bashkoi yjet e preferuar të fansave dhe si producente, mendimi i saj ka rëndësi. Dhe ajo ka mendime në rregull.

Lisa reflekton në sezonin 10 të VPR-së “të çmendur”.

Lisa së fundmi u shfaq në The Kelly Clarkson Show për të diskutuar gjithçka që po ndodh me të. Kur Kelly kërkoi një ngacmim në lidhje me sezonin e ri të VPR, Lisa tha, “Ishte kaq e komplikuar, e dini? Dhe u hodh në erë nga stratosfera. Dua të them, ishte kaq e çmendur.”

Ajo vazhdoi, duke thënë: “Ishte shumë sjellje e keqe – sezonin më parë – dhe ne u përpoqëm ta rregullonim. Por ne ndaluam xhirimet kur u zbulua e gjitha. Pra, ne kemi nevojë për këtë sezon – ky sezon ndihet shumë ndryshe nga çdo sezon tjetër – për ta zgjidhur atë. Dhe si një lloj matriarku…” Fatkeqësisht, Lisa nuk arriti ta përfundonte këtë mendim.

Ajo u kap në befasi nga Daisy Ridley, e cila ishte ulur pranë saj. Lisa e pyeti pse Daisy po shikonte dhe aktorja tha: “Jam i magjepsur nga gjithçka që bëni. Si, çfarë nuk bëni?” Lisa u përgjigj: “Oh, ka disa gjëra. Pyete burrin tim.” Kelly u ngrit në këmbë ndërsa publiku brohoriste dhe qeshte.

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.