Lisa Vanderpump Drops Bombshell: Major Shake-Up vjen në kastin e 'Vanderpump Rules'!

Klea

Lisa Vanderpump Drops Bombshell: Major Shake-Up vjen në kastin e 'Vanderpump Rules'!

Lisa Vanderpump Drops Bombshell: Major Shake-Up vjen në kastin e 'Vanderpump Rules'!

Lisa Vanderpump la të kuptohet për një rinovim të mundshëm për Rregullat e Vanderpompës pas raporteve të Lala Kentit diskutimet e hershme për t'u bashkuar Lugina.

Lisa Vanderpump

Gjatë një paraqitje të ftuar në episodin e së mërkurës në “Thirrni babin e saj,” mikpritës Alex Cooper propozoi një “fillim të ri” për serialin Bravo, duke sugjeruar një kast të ri punonjësish në Vanderpump's Restoranti i Hollivudit Perëndimor, SUR.

“Unë do të vdisja për të parë fëmijët në SUR duke u përpjekur të arrijnë në aktrim ose modelim dhe të rikthehen në të.” Cooper vërejti.

Lisa Vanderpump

Vanderpomp63 vjeç, u përgjigj me kujdes, duke e pranuar mundësinë, duke thënë: “Nga goja juaj deri te veshët e Perëndisë, ky mund të jetë një mendim.”

Kur u pyetën për të ardhmen e shfaqjes duke pasur parasysh dinamikën e trazuar brenda grupit të miqve pas ribashkimit, Vanderpomp shprehu optimizëm, por theksoi nevojën për një pushim për t'i lejuar të gjithë të “jetojnë jetën e tyre”.

Tom Sandoval

Sezoni 11 i Rregullat e Vanderpompës përfundoi së fundmi, duke lënë fansat të spekulojnë për rinovimin e tij. Një përçarje u shfaq brenda grupit pasi Ariana Madix refuzoi të kishte një diskutim në kamera me ish-in Tom Sandoval për lidhjen e tij me Raquel Leviss.

Faqja e gjashtë kishte raportuar se Kenti33 vjeç, i cili nuk ka folur me të Madix ose Katie Maloney pasi, thuhet se po mendon t'i bashkohet “Lugina,” një spinoff i shfaqjes. Sipas një burimi, Kenti lidhet me kastin dhe konsideron Rregullat e Vanderpompës “shtëpia” e saj.

Tom Sandoval

Në një zbulim të sinqertë në episodin e 13 majit të podcast-it të saj, Jepu atyre Lala, Lala pohoi, “Më lejoni të jem shumë i qartë.” Ajo tha: “E bleva shtëpinë time në luginë, sepse ishte gjithçka që mund të përballoja. Do të më pëlqente të kisha qenë në apartamentet e Beverly Hills, kurvë, por nuk mund ta përballoj ende…

Lisa Vanderpump

Duke nënvizuar pikën e saj, Lala theksoi, “Unë nuk u zhvendosa në luginë sepse dua të jem në Lugina. U transferova atje sepse kjo ishte ajo që mund të përballoja.”

Lala Kent

Stassi Shrëder zbuloi në 2022 se spinoff, fillimisht i titulluar “Rregullat e Luginës,” kishte për qëllim të shfaqte anëtarët e vjetër të kastit dhe të fillonte në vitin 2020. Megjithatë, të Shrëderit shkarkimi dhe pandemia COVID-19 vonuan planet e prodhimit për të dy shfaqjet.