Lisa Vanderpump dëshiron që Tom Schwartz të 'Ndryshojë Narrativën'

Klea

Lisa Vanderpump dëshiron që Tom Schwartz të ‘Ndryshojë Narrativën’

Lisa Vanderpump’s Përpjekjet e fundit për arsyeshmëri, ajo është përpjekur të inkurajojë Tom Schwartz të rrinë lart për Tom Sandoval. Natyrisht, fansat e Vanderpump Rules e dinë se Schwartz, për shumë vite tani, ka vënë qafën për Tomin.

Po, për keqardhjen e madhe të Ariana Madix dhe pjesës tjetër të grupit të miqve, Schwartz është ride or die për Tom, edhe pas Scandoval. Me këtë në mendje, Lisa shpresonte se Schwartz do ta ndihmonte Tomin, ndërsa ajo bëhej gjithnjë e më e shqetësuar për mirëqenien mendore të Tomit.

Qëllimi, në mendjen e Lizës, ishte të ndihmonte në ndreqjen e plagëve brenda grupit të miqve, me Schwartz që vepronte si infermiere. Shikuesit panë se sa mirë kaloi kjo.

Schwartz thotë se egoja e Arianës po e shkatërron kastin

Gjatë episodit të 13 shkurtit të Pump Rules, LVP bisedoi me Schwartz për pasojat e vazhdueshme nga Scandoval. Lisa rrëfeu se ajo ndjeu se grupi po grumbullohej mbi Tomin shumë fort. “Unë nuk mendoj se dënimi me të vërtetë i përshtatet krimit,” pranoi ajo. “Ndoshta do të ndihesha ndryshe nëse Ariana nuk do të jetonte jetën e saj më të mirë. Por ajo ka vazhduar më tej.”

Lisa i kërkoi Tomit që “të përpiqej dhe të ndihmonte në ndryshimin e gjithë kësaj narrative” rreth Sandoval. Ajo inkurajoi Schwartz-in që të ftonte të gjithë në hapjen e restorantit të saj të ri në Liqenin Tahoe. Schwartz ishte i gatshëm të bënte hapin, por edhe ai duhej të pranonte se Tom “nuk e bën të lehtë” inkurajimin e aktivitetit në grup.

Schwartz u takua me shokët e tij në SUR më vonë atë natë për të hedhur idenë e një largimi në grup. James Kennedy nuk ishte saktësisht i etur për idenë, por ai u largua, duke thënë se do të ishte më mirë që grupi të përpiqej të arrinte një pikë ku ata mund të bashkëjetonin.

Ariana, nga ana tjetër, nuk e kishte atë. “Nuk dua të jem askund afër teje, as ish-it tim”, i tha ajo Schwartz-it. Kur ai vuri në dukje se ajo dhe Tom po jetonin ende së bashku, Ariana i kujtoi atij se ata nuk ndërveprojnë fare. Ariana shtoi: “Dëgjo, kam hequr dorë prej teje shumë kohë më parë dhe jeta ime është më e mirë për të. Ju jeni një kauzë e humbur.”

Schwartz u përpoq të përplaste egon e Arianës, për të cilën Ariana tha: “Kjo nuk do të jetë një situatë ku ju të kapërceni një lloj hendeku dhe ai të kthehet në vath. Kjo nuk është egoja ime që u thotë njerëzve të tjerë se çfarë të bëjnë dhe si të ndihen.” Ajo shtoi se Tom ishte ai që ishte përgjegjës për shkatërrimin e gjërave siç ishin me grupin.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.