Lisa Vanderpump adreson thashethemet për mosmarrëveshje me Ariana Madix në mes të akuzave për mizogjini

Klea

Lisa Vanderpump adreson thashethemet për mosmarrëveshje me Ariana Madix në mes të akuzave për mizogjini

Lisa Vanderpump adreson thashethemet për mosmarrëveshje me Ariana Madix në mes të akuzave për mizogjini

Gjatë një episodi të fundit të podcast-it, Lisa Vanderpump diskutuan aspekte të ndryshme të ‘Rregullat e Vanderpompës,‘ duke përfshirë ndërprerjen e saj.

Lidhur me thashethemet për tension mes Ariana dhe vetes, Lisa sqaroi, “Jo, definitivisht nuk jam në ekip Tom. Unë jam në ekip Vanderpomp. Unë jam ndërmjetësues i ekipit.”

Lisa Vanderpump

Tifozët e ‘Rregullat e Vanderpompës‘ kanë qenë të zëshëm për perceptimet e tyre për Lisa Vanderpump’s trajtimi i anëtarëve të kastit meshkuj kundrejt femrave, duke nxitur diskutime rreth paragjykimeve gjinore. e Lizës tendenca për të mbrojtur yjet meshkuj ndaj femrave nuk ka kaluar pa u vënë re tek shikuesit.

Fansat shprehën kritikat e tyre për Lisaduke deklaruar, “Lisa gjithmonë do të qëndrojë për burrat,” “Lisa është në rregull që burrat t’i trajtojnë gratë keq, duket sikur, dhe të pyesin, “Lisapse vazhdoni të qëndroni për burrat?”

Lisa Vanderpump

Jax Taylor, a Rregullat e Vanderpompës shap, shpesh skirt pasoja për veprimet e tij, të cilat fansat dhe Katie Maloney kanë kritikuar. Lisa dhe Jax madje kanë bërë shaka për sjelljen e tij në të kaluarën, duke përfshirë incidentet që përfshijnë restorantet e saj.

Pavarësisht se e pozicionon veten si aleate të komunitetit LGBTQ+, Lisa u përball me shqyrtimin e saj për mbrojtjen e saj Jax dhe Brittany Cartwright gjatë polemikave, duke përfshirë atë që përfshin një pastor homofobik. Ajo plotësoi veçanërisht për Jax’s nëna në dasmën e tyre, duke mjegulluar më tej linjat midis marrëdhënieve të saj personale dhe profesionale me aktorët.

Lisa Vanderpump

Derisa Lisa reagoi me shpërfillje ndaj thirrjes James Kennedy’s “Figura e nënës”, ajo ka luajtur një rol të rëndësishëm në jetën e tij të ngjashme me një figurë prindërore, edhe mes polemikave.

Pavarësisht shqetësimeve të ngritura nga të tjerët për sjelljen e tij, Lisa ka mbajtur mbështetjen e saj për Jamesduke ndërhyrë shpesh në emër të tij brenda dinamikës së emisionit.

Lisa Vanderpump

James Kennedy’s anashkalim i shkurtër në SUR për shkak të akuzave për turpërimin e trupit nga Katie Maloney u pasua me shpejtësi nga rikthimi i tij në DJ në PUMP, një vendim që tërhoqi kritika nga Kristen Doute, i cili që atëherë ka ngritur akuza kundër tij.

Disa fansa e perceptojnë trajtimin e Lizës Kristen si më i ashpër në krahasim me të tjerët në emision.

Lisa Vanderpump

Vanderpump’s mbrojtjen e Tom Sandovalveçanërisht pas ‘Skandoval‘ Incidenti ka ngjallur gjithashtu polemika.

Reagimi i saj ndaj kritikave nga Lala Kenti cili përshkroi Sandoval si i “rrezikshëm” dhe e krahasoi me Randall Emmett, theksoi tensionet e vazhdueshme brenda kastit.

Oliver Saunders

Mes këtyre polemikave, Lisa gjithashtu u përball me reagime për mbrojtjen e saj Oliver Saunders.

e Oliverit skandali i mashtrimit dhe drama e mëvonshme në mediat sociale ishin objekt diskutimi të nxehtë gjatë ribashkimit të serialit, ku mbështetja e Lizës për të u vu në dyshim pavarësisht akuzave nga gruaja e tij e larguar.