Lisa Rinna deklaron Teddi Mellencamp "një nga amviset më të mëdha të të gjitha kohërave"

Klea

Lisa Rinna deklaron Teddi Mellencamp “një nga amviset më të mëdha të të gjitha kohërave”

Um… Lisa Rinna ka qenë i zënë që nga largimi i Real Housewives of Beverly Hills. Sipas Rinna-s, ajo është përtej e lumtur pa u rënduar nga spiranca e një pagese Bravo. Dhe ne jemi të lumtur që ajo është e lumtur.

Rinna ka udhëtuar nëpër botë duke shkuar në sfilata të modës avangarde dhe duke shërbyer pamje të pazakonta. Ajo gjithashtu është ende duke përkulur ato bërxolla tespiante në sezonin 3 të American Horror Story. Në atë që mund të jetë roli më i madh i aktrimit të Lizës, po deklaron ajo Teddi Mellencamp një nga dhitë e amvisave të vërteta.

Rinna për vajzën e ish-të dashurit të Meg Ryan

A kemi nevojë për dikë që të bëjë një kontroll shëndetësor? Ndërsa Rinna ishte në Amazon Live, ajo iu përgjigj disa pyetjeve të fansave. Pasi punuan me Teddin për dy sezone në RHOBH, fansat e uruan shumë Teddin në fushën e misrit në vitin 2020.

Kur një shikues pyeti veten pse të gjithë e shohin Teddin në një këndvështrim negativ, Rinna mbështeti anëtarin e saj të Fox Force Five. “Unë nuk e kuptoj këtë sepse mendoj se Teddi ishte një nga amviset më të mëdha të të gjitha kohërave.” Në dijeninë time, hunda e Lizës nuk u rrit disa centimetra në këtë moment. Por unë do të kem atë që ajo ka sepse janë disa gjëra të forta.

Ajo shtoi, “Askush nuk mund ta zbulojë të vërtetën si Teddi Mellencamp. Sa herë që harrojmë diçka, ose dikush na ka thirrur për diçka, ju telefononi Teddin dhe pyesni ‘çfarë ka ndodhur këtu?’ dhe ajo di gjithçka.” Kjo për shkak se Teddi nuk ka një punë për të filmuar dhe ka shumë kohë në dispozicion për Google.

“Unë e dua Teddi Mellencamp – ju djema nuk e kuptoni, nuk mendoj. Secili ka mendimin e vet”, tha ajo. A është… A është Teddi në dhomë me një pamje kërcënuese në fytyrën e saj?

“Unë mendoj për secilin të tijën. Unë do të qëndroj duke thënë se mendoj se Teddi është një nga amvisat më të mira që kemi pasur ndonjëherë – e keqkuptuar plotësisht, mendoj… Ajo di si ta trazojë atë – keni nevojë për njerëz që nuk kanë frikë ta trazojnë atë… Nuk jam i sigurt se është i askujt atje duke e trazuar tani. Përndryshe është e mërzitshme,” vazhdoi Rinna. Vërtet Lisa? Askush nuk është “aty duke e trazuar atë tani?” Emërtoni ato. Emërtoni ato.

Kjo ka pak kuptim sepse shumica e audiencës u ankua se Teddi ishte i mërzitshëm. Asnjë ofendim për Teddin aktual, por ajo nuk i dha asgjë shfaqjes përveç mbështetjes së egos së Kyle Richards. Ndoshta Rinna po shikonte një plan kohor tjetër me Teddin nga ne, por siç tha ajo, “secilit të tijën”.

The Real Housewives of Beverly Hills transmetohet të mërkurën në 8/7c në Bravo.