Lisa Rinna 'Dead to Bravo' Pas Inkurajimit të Bojkotit BravoCon, pretendon Insajderi

Klea

Lisa Rinna ‘Dead to Bravo’ Pas Inkurajimit të Bojkotit BravoCon, pretendon Insajderi

Real Housewives of Beverly Hills alum Lisa Rinna e bekoi Bravo për tetë sezone me mbledhjen dhe trazimin e saj. Fatkeqësisht, ajo përfundoi në anën e gabuar të fansave pasi dukej se roli i saj i vetëm në RHOBH ishte duke prodhuar vetë.

Lisa ka thënë se nuk është penduar dhe Andy Cohen e kishte lënë të hapur derën e Bravo pas largimit të saj. Ajo ka pasur gjithmonë një marrëdhënie të mirë me rrjetin dhe të them të drejtën, Rinna di si ta luajë lojën. Deri tani, duket. Së fundmi Rinna hipi në trenin e grevës dhe bëri thirrje që Bravolebrities të bojkotojnë BravoCon. Tani sipas raportimeve të Radarit, falë gojës së Rinës, Bravo mund ta ketë mbyllur derën.

LAMPUT RINNA!

Duket sikur nuk ka nevojë për Ken Todd për këtë, sepse Bravo po pastron vetë pisllëkun. Gjoja. Rinna mund ose jo të hajë rrush të thartë këtë javë, sepse buzët e saj folën dhe e futën këmbën në gojë.

Insajderët thonë se Bravo është i zemëruar me thirrjen e Rinna-s që njerëzit të ulen jashtë BravoCon. “Lisa ka vdekur për Bravo. Ajo fjalë për fjalë po kafshon dorën që e ushqen. Nuk e dëgjuat Lizën që kërkonte një grevë kur ajo po mblidhte një rrogë Bravo,” ndau burimi.

Oof, ajo tingëllon… e zemëruar. Insajderi vazhdoi, “Ky është rrush i thartë sepse ajo nuk është më një shtëpiake e vërtetë dhe nuk u ftua të merrte pjesë në konventën e këtij viti.”

Thënë kështu, përfaqësuesit e Rinna-s thonë se kjo është e gjitha një tufë derrash. Ata thonë se “nuk ka fare rrush të thartë”. Për më tepër, ata shpjeguan: “Kjo bazohej vetëm në parimet e çështjes që lidhet me diskutimin e sindikalizimit”. Dëgjo që të dyja janë të çuditshme dhe por fakti i çështjes është se ajo nuk ankohej kur ishte e punësuar.

Paralajmërimi…

Me sa duket, Rinna po “paralajmërohet” të mbajë kurthin e saj të mbyllur nëse ndonjëherë dëshiron të shohë brendësinë e një Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls. Askush nuk dëshiron një rrjet të tërë me një mëri të synuar në rrugën e tij. Një drejtues i televizionit tha: “Mos harroni, Bravo është pjesë e një kompanie shumë më të madhe. Kur ngatërrohesh me një nga kanalet, po ngatërrohesh me të gjithë.”

Që në thelb do të thotë se ajo mund të puth çdo gjë në familjen NBCUniversal lamtumirë. Burimi televiziv tha gjithashtu, “Nëse Lisa dëshiron të jetë ndonjëherë në Access Hollywood, E! ose emisioni Sot përsëri, ajo duhet të mbyllë gojën.”

Në këtë kohë, Lisa Vanderpump nuk është fajësuar për Bravo që dyshohet se ka hequr dorë nga Rinna. Qëndroni të sintonizuar.