Lisa Hochstein vuri në dyshim bukurinë pasi Lenny bëri kërkesë për divorc

Klea

Lisa Hochstein vuri në dyshim bukurinë pasi Lenny bëri kërkesë për divorc

Divorci mes Lisa dhe Lenny Hochstein i The Real Housewives of Miami pasqyron një përrallë klasike. Një burrë i pasur sipërfaqësor, me pamje mesatare, në mes të një krize në mes të jetës, e shkëmben gruan e tij për një model më të ri.

Megjithatë, nuk është shpesh në këto përralla që ka vende në rreshtin e parë për çdo ngjarje agresive të diskutueshme që ndodh. Me këto dy, çdo mish viçi përfundon në RHOM, internet ose të dyja.

Lisa ka kaluar në një lidhje të re, por shpesh duket se tema e saj e preferuar për të diskutuar është ende Lenny i të gjithave. Së fundmi, ajo diskutoi goditjen e vetëvlerësimit të saj pasi zbuloi se Lenny vazhdoi me dikë tjetër.

Ndarja e Lizës dhe Lenit bëri që ajo të vinte në dyshim moshën dhe pamjen e saj

Lisa, 41, foli për Page Six për vështirësitë e saj me vetëvlerësimin pas vendimit të burrit të saj për t’u divorcuar pas 12 vitesh martesë. Ajo zbuloi, “Unë mendoj se të gjithë ndihen kështu. Si çfarë nuk shkon me mua? A po plakem shumë? A nuk jam mjaftueshëm e bukur?”

Divorci është shënuar nga beteja të vazhdueshme ligjore dhe përbaltje publike, duke përfshirë akuzat për mashtrim, abuzim, shpenzime të tepërta dhe mosmarrëveshje prindërore – të cilat të dyja palët i mohojnë me forcë. Lenny, 57 vjeç, tani është fejuar me Katharina Mazepa, 27 vjeç, me të cilën i propozoi martesë në korrik, ndërsa ishte ende i martuar ligjërisht me Lizën. Regjistrimi i divorcit u bë në vitin 2022.

Duke reflektuar për një nga ndarjet më të rrëmujshme të Bravo-s ndonjëherë, Lisa tha: “Sapo pashë dikë që thjesht nuk e njihja më … Kuptova se ai nuk donte të kishte të bënte asgjë me mua dhe ishte shumë e lënduar.”

Pavarësisht sfidave, Lisa vazhdoi me të dashurin, Jody Glidden, dhe theksoi rëndësinë e rifitimit të pavarësisë së saj. Ajo u shpreh: “Unë thjesht doja të bëja gjënë time … të rifitoja fuqinë time, të rifitoja forcën time dhe t’u tregoja fëmijëve të mi se nuk keni nevojë të jeni të dobët. Ju duhet të jeni në krye. Duhet të jesh i fuqishëm dhe të marrësh përgjegjësinë për jetën tënde.”

Lisa gjithashtu u angazhua në sipërmarrje. duke lançuar aromën e saj të quajtur Fly. Duke menduar për udhëtimin e saj, ajo pranoi: “Për 15 vitet e fundit, unë me të vërtetë u përqendrova në … ndërtimin e Lenit dhe vetes… por rezulton se ishte për të. Do të doja të kisha filluar të bëja punën time shumë kohë më parë.”

Lenny është një kirurg plastik i njohur dhe me siguri ka krijuar disa nga bukuritë e Lizës me duart e tij. Ngjyro më tronditi që ndjenja e saj e të qenit “mjaft e bukur” nuk ka çuar në një padi … ende!

Real Housewives of Miami vazhdon të mërkurën mbrëma në 9/8c në Bravo