Lisa Hochstein sugjeron që burri i larguar Lenny është financiarisht abuziv

Klea

Lisa Hochstein sugjeron që burri i larguar Lenny është financiarisht abuziv

Mes fansave të Bravo, vendi për armikun numër një publik është shumë i kontestuar, por Lenny Hochstein është sigurisht në garë. Momenti i tij i nxehtë i mikrofonit nga Real Housewives të sezonit 5 të Miami e bëri atë të zhytet në nevojë për shtyp të mirë.

Edhe jo fansat e RHOM mund ta shihnin se Lenny kishte qenë i tmerrshëm Lisa Hochstein, shumë përpara momentit të nxehtë të mikrofonit. Por ekspozimi i tij thjesht i dha atij justifikimin që të ndalonte së fshehuri gjithë tmerrin e tij.

Që atëherë, ai gjeti një të dashur të re, u fejua me të (pavarësisht se nuk u divorcua nga Lisa) dhe i shmanget/fillon gjyqet majtas e djathtas. Tani, në krye të të gjithë shtypit të tij të keq, Lisa potencialisht hodhi disa akuza të rënda në drejtim të Lenny.

Bëhet fjalë për Lenin?

Në historinë e Lizës në Instagram, ajo bëri një ripostim nga Carl Knickerbocker, @unapologeticparenting në Instagram. Në postim thuhej: “Abuzimi financiar është një taktikë e përdorur shpesh nga ish-të narcistë, brenda dhe jashtë sistemit të gjykatave familjare. Ata mbajnë fondet, fshehin pasuritë dhe krijojnë shpenzime të mëdha ligjore për të ndëshkuar dhe kontrolluar ish-partnerët e tyre.”

Interpretimi i qartë i këtij postimi do të ishte se Lisa po e quante Lenny një ish abuziv financiarisht. Sidoqoftë, Lisa i dha vetes shumë mohim të besueshëm duke e bërë postimin e saj sa më të tërthortë që të ishte e mundur, duke supozuar se në radhë të parë fliste për Lenny.

Natyrisht, nuk do të ishte shumë e vështirë për ta pikturuar zotin e gjoksit si abuziv financiarisht. Leni e ka bërë të qartë herë pas here se nuk ka parime, sidomos kur bëhet fjalë për paratë. Spiralja që ai ka vazhduar që nga RHOM i sezonit të kaluar tregoi se ai ishte i gatshëm të bënte pothuajse çdo gjë për disa para shtesë, veçanërisht disa padi joserioze.

Real Housewives of Miami pritet të kthehet në Bravo në fund të 2023, ose në fillim të 2024.