Lisa Hochstein pagoi 'dhjetëra mijëra dollarë' në divorc

Klea

Lisa Hochstein pagoi 'dhjetëra mijëra dollarë' në divorc

Lisa Hochstein divorci nga Lenny është ende duke hapur rrugën e tij përmes sistemit ligjor. Avokatët dhe tarifat e dosjeve nuk janë të lira, pasi ky yll i Real Housewives of Miami po mëson shpejt. Para divorcit të tyre, Lisa jetoi një jetë të lartë, duke u gëzuar në shkëlqimin monetar të karrierës së Lenny-t për kirurgji plastike. Ajo gjithashtu ka përfituar nga një kapje e rastësishme, e cila është një përfitim i vogël i madh bashkëshortor që unë gjithashtu do të doja ta fitoja.

Por mjerisht, u martova me një krijues. Dhe për fat të keq, kjo nuk ka të bëjë me mua.

Pasi momenti i nxehtë i mikrofonit të Lenny u mbyll në sezonin 5, divorci i tyre u duk i pashmangshëm. Në këtë mësojmë se Lenny kishte ndjenja për një grua tjetër. Që kur Lenny ka qenë tregimi kryesor i Lizës, hedhja e tyre në baltë ka konsumuar këtë serial, si dhe mediat. Është konsumuar gjithashtu përmbajtja e kuletave të stilistëve të Lizës.

Lisa mund të ketë nevojë për një rritje në RHOM

Aty ku ka një yll të pakënaqur të Real Housewives, ka një reporter të Page Six, i etur për të parë deklaratat dhe reagimet e tyre. Lisa nuk është ndryshe. Edhe ajo iu drejtua kësaj medie të përdorur shpesh, duke thënë: “Me të vërtetë më vjen keq që Lenny më ka bërë të shpenzoj dhjetëra mijëra dollarë në tarifat e avokatit, që duhet të ishin ruajtur për fëmijët tanë”.

Vlen të përmendet se fëmijët e tyre janë Logan 8 vjeç dhe Elle 4 vjeç. Tani për tani, Lisa dhe Lenny kanë ndarë kujdestarinë e foshnjave të tyre. Vetëm për veten e tyre të pafajshëm, do të doja ta shihja të gjithë këtë rrëmujë të mbyllej shpejt. Lisa ndihet qartë të njëjtën gjë.

Në këtë pikë, të dyja palët janë me njerëz të tjerë. Lenny është fejuar me Katharina Mazepa, një modele, ndërsa Lisa takohet me Jody Glidden, CEO i Introhive. Për ata që nuk e dinë (unë), kjo është një platformë SaaS e fuqizuar nga AI. Megjithatë, statusi martesor i Lizës dhe Lenit do të thotë se asnjëra nga këto marrëdhënie të reja nuk mund të ecë përpara.

Mbi këtë, Lisa thotë të dukshmen. Kjo është se Lenny duhet të dëshirojë të përshpejtojë procedurat e tyre. Në mënyrë të egër, këta të dy pothuajse e zgjidhën divorcin verën e kaluar, por Lenny tërhoqi një kartë të kundërt të UNO. Ai e tërhoqi ofertën e tij.

Mirë se vini në këtë ferrin e Havanës. Do të parkojmë këtu për pak, kam frikë. Mendimet dhe lutjet shkojnë për aktorët e Lizës, teksa filmojnë për Real Housewives të Miami, sezonin 7.

Real Housewives of Miami është në dispozicion për t'u transmetuar në Peacock.