Lenny Hochstein

Klea

Lisa Hochstein i lutet gjykatës të skualifikojë avokatin e divorcit të Lenny për shkak të sjelljes së keqe

Lisa Hochstein i lutet gjykatës të skualifikojë avokatin e divorcit të Lenny për shkak të sjelljes së keqe

Lisa Hochstein po kërkon nga burri i saj i larguar, Lenny Hochstein avokati të skualifikohet në mes të luftës së tyre të ashpër të divorcit.

Lisa Hochstein

Amvise të vërteta të Majamit ylli i kërkoi gjykatës të urdhëronte kirurgun plastik të gjente një avokat të ri, duke pretenduar se Lorne E. Berkeley kishte posedimi i materialit konfidencial që paraqiste një konflikt interesi, sipas një raporti të Radar Online.

Lisa Hochstein

Leni paraqiti për divorc në maj 2022, një vendim që supozohet se “verboi” yllin e realitetit. Ish-çifti ka dy fëmijë së bashku, Logan, 8 dhe Elle 4 vjeç. Dyshja janë duke u ndeshur në gjykatë, që atëherë.

Leni aktualisht është e fejuar me modelen Katharina Mazepa dhe Lisa ka vazhduar me biznesmenin, Jody Glidden.

Lisa Hochstein

Në dhjetor 2023, kirurgu me bazë në Miami ngriti një padi për shpifje kundër gruas së tij të larguar dhe më vonë pretendoi se pretendimet e saj për dhunë në familje ishin pjesë e një “plani të llogaritur dhe të qëllimshëm” për ta “poshtëruar publikisht”. Muajin e kaluar, Leni, 57, pretendoi në dokumentet gjyqësore se e Lizës qëllimi ishte të shkatërronte reputacionin dhe bizneset e tij.

Lisa Hochstein

Leni, i cili mohoi akuzat për abuzim, pretendoi se kishte humbur “qindra mijëra dollarë”, që nga Lisa postoi akuzat. Ai i kërkoi gjykatës që të sanksionojë dhe të vendosë një urdhër për gënjeshtra ndaj yllit të Bravo, te mbyllni çdo shpifje dhe ngacmim të mëtejshëm.

Lisa Hochstein

Në shtator, Leni i akuzuar Lisa të “zbrazjes virtualisht” të rezidencës prej 10 milionë dollarësh që ata ndanin dikur.

“Gruaja jo vetëm që hoqi orenditë si shtretërit, komodinat, tavolinat dhe karriget, por hoqi edhe sendet e përditshme shtëpiake, duke përfshirë enët e kuzhinës, enët e gatimit dhe enët, madje edhe jastëkët, batanijet dhe çarçafët, jorganët dhe ngushëlluesit, së bashku me fotografitë, kornizat e fotografive dhe madje. kosha plehrash”, pohoi avokati i tij.

Lenny Hochstein

Leni kohët e fundit i kërkoi gjykatës të caktojë një datë gjykimi, të përpilojë një plan prindërimi dhe të përcaktojë ndarjen e përmbajtjes së shtëpisë.

Lisa Hochstein

Leni’s avokati i ri ka paraqitur dokumentet në lidhje me rastin në të njëjtën kohë, dhe Lisa kërkoi që Berkeley të skualifikohej nga procedura.

Ajo deklaroi në një mocion të sapo paraqitur se kishte një “konflikt të veçantë interesi me zotin Berkeley që përfaqësonte bashkëshortin në këtë çështje, duke pasur parasysh historinë e zotit Berkeley për të përfaqësuar gruan në procedurat e kaluara ligjore”.

Lisa shtoi se ajo i kishte kërkuar Berkeley-t të tërhiqej nga çështja, por ai refuzoi.

Lisa Hochstein

e Lizës avokati tha – “Gjatë martesës së palëve të paprekura prej gati trembëdhjetë (13) vitesh, zoti Berkeley përfaqësoi burrin dhe gruan – veçmas dhe së bashku – në dhjetëra çështje.”

Ai shtoi – “Në fakt, zoti Berkeley përfaqësoi gruan si agjente dhe avokate në shumë raste, duke përfshirë, por pa u kufizuar në: negociatat e kontratës; duke vepruar si agjent për sipërmarrjet e biznesit të Wife; hartimi i testamentit të bashkëshortes; mbrojtja e bashkëshortes në padi; përfaqësimi i bashkëshortes në depozitime; duke paditur individë në emër të Gruas; dhe shumë çështje të tjera personale dhe biznesi.”

Lisa Hochstein

Lisa vuri në dukje se ajo ishte e shqetësuar se Berkeley do të përdorte “informacion në lidhje me përfaqësimin e tij të kaluar” gjatë gjyqit.

Leni nuk ka paraqitur përgjigje ndaj kërkesës.