Lisa Hochstein e RHOM është paditur nga ish-Lenny për pretendime për abuzim

Klea

Lisa Hochstein e RHOM është paditur nga ish-Lenny për pretendime për abuzim

Është një javë e re dhe një provë e re për Lisa Hochstein dhe burri i saj i larguar, Lenny Hochstein. Amvisat e vërteta të Miamit përgjigja për Kim dhe Kroy Biermann janë kthyer në të dhe ende në dukje nuk u intereson në botë se si duken për njerëzit që i shikojnë. Sidomos fëmijët e tyre.

Jo, Lenny dhe Lisa janë të dy të ngulitur fort në pikat më të holla të të qenit të imët. Këta të dy sillen sikur kujdesen për fëmijët, por vazhdojnë t’i përdorin ata si fotografi për të vënë në dukje një pikë. Fyerjet kanë qenë të gjata dhe të zgjatura, por së fundmi Lisa e akuzoi Lenin për dhunë në familje. Pasi mohoi pretendimet e Lizës, tani Lenny po lufton – në gjykatë. Us Weekly ka detajet.

Një padi për shpifje ka hyrë në chat

Lisa Hochstein përmes Instagram Story

Ndërsa është e qartë se Lizës i pëlqejnë paratë e Lenny-t, akuzimi i tij për DV mund t’i shtrëngojë portofolin nëse ai humbet pacientët. Dikush në fushën e tij duhet të ecë me shumë kujdes kur fillojnë të dalin akuzat për gjoja dhunë. Në rastin e Lenit, ai po e çon ish-in në gjykatë.

Më 1 dhjetor, Lenny ngriti një padi civile kundër yllit të RHOM dhe kërkon dëmshpërblim dhe tarifa të avokatëve deri në 100 mijë dollarë. Kjo vjen menjëherë pasi Lisa hyri në Instagramin e saj dhe ndau foto të një mavijosjeje në krahun e saj që supozohet se ishte shkaktuar nga Lenny.

Ajo shkroi, “Nuk doja ta ndaja këtë, por nuk kam zgjidhje tjetër. Unë jam duke u ngacmuar përmes sistemit gjyqësor dhe përmes ‘të tjerëve’ nga Lenny dhe kjo duhet të ndalet.” Ajo shtoi detaje rreth mavijosjes së krahut, “Kjo ishte pothuajse dy javë e vjetër nga sezoni i kaluar. Ju mund ta keni kapur këtë mavijosje në episodin kur u hapa grave në emision për divorcin.”

Përgjigja e Lenit

Deklarata e Lenny mohon pretendimin e saj dhe thotë se ajo pati një moment të lëkundur në shkallët. “Kjo ndodhi sepse [Lisa] si zakonisht bërtiste dhe qortonte [Lenny] kur ai kthehej nga puna, siç bënte ajo pothuajse çdo ditë duke i thënë se ai kurrë nuk bën asgjë siç duhet, kështu [Lenny] u përpoq të largohej dhe filloi të ngjitej shkallëve dhe [Lisa] eci përpara [him] duke u ngjitur prapa shkallëve në mënyrë që ajo të mund të vazhdonte të bërtiste [his] fytyrën dhe [she] humbi ekuilibrin dhe ra në një shkallë.”

Dorëzimi në gjykatë vazhdoi, “[Lisa’s] gënjeshtrat e abuzimit nuk janë befasi [Lenny] si [Lisa] deklaroi publikisht se ajo duhet të hakmerret kundër [her ex] per cfare [Lisa] pretendimet janë ngacmim.” Dhe në thelb ata po e quajnë Lizën një gënjeshtare të keqe. “Ende [Lenny] nuk është ngacmues [Lisa] por më tepër duke paraqitur të vërtetën e cila [Lisa] nuk i pëlqen.”

Më tej Lenny mendon se Lisa ishte ajo që ishte e pabesë në martesën e tyre së pari dhe e quan atë, “Shtëpia e vërtetë” e Majamit. Çështja e tij për shpifje është aktualisht në pritje, por dihet Kim dhe Kroy Lenny dhe Lisa, më shumë do të dalin nga mbyllja e biznesit sot.

Real Housewives of Miami Sezoni 6 vazhdon të mërkurën në 21:00/ET në Bravo.