Lisa Hochstein

Klea

Lisa Hochstein e RHOM akuzohet për lëvizje vicioze: Ish pretendon se ylli pastronte shtëpinë 10 milion dollarë, madje mori tenxhere dhe tigan për vaktet e fëmijëve

Lisa Hochstein e RHOM akuzohet për lëvizje vicioze: Ish pretendon se ylli pastronte shtëpinë 10 milion dollarë, madje mori tenxhere dhe tigan për vaktet e fëmijëve

Amvise të vërteta të Majamit yll Lisa Hochstein po përballet me një dramë të intensifikuar në ndarjen nga burri Lenny Hochsteini cili ka kërkuar urgjentisht një seancë gjyqësore urgjente për të adresuar çështjet në betejën e tyre të vazhdueshme të diskutueshme të divorcit.

Lisa Hochstein

Sipas RadarOnline.com, Dr. Lenny Hochstein ka ndërmarrë veprime ligjore, duke paraqitur kërkesë për mospërfillje dhe përmbarim ndaj Lisandërsa bëri thirrje gjithashtu që ajo të përballet me sanksione për shkak të sjelljes së saj.

Siç është raportuar, ndarja mes Lisa Hochstein dhe Lenny Hochstein erdhi në maj 2022, duke i dhënë fund martesës së tyre 12-vjeçare. Shtimi i kompleksitetit është Leni’s fejesa e fundit me Katharina Mazepavetë gruaja Lisa më herët e kishte akuzuar atë për lidhje gjatë martesës së tyre.

Lisa Hochstein

Beteja mes Lisa dhe Leni ka më shumë se një vit që po shpaloset në gjykatë. Në një zhvillim të fundit, ylli i realitetit televiziv zbuloi se ajo ka liruar banesën e tyre luksoze prej 10 milionë dollarësh, e vendosur në ishullin prestigjioz Star të Majamit.

Megjithatë, në dosjen e tij të fundit, Leni pretendon se Lisa shkeli kushtet e marrëveshjes së tyre të zgjidhjes martesore – të përfunduar në qershor – duke e akuzuar atë se nuk iu përmbahej sjelljes së arsyeshme gjatë lëvizjes së saj.

Lisa Hochstein

Ai e ka akuzuar atë për arratisje me pasuritë dhe sendet e tij personale, shumë prej të cilave ai i përshkruan si “të veçanta dhe unike” për banesën. Leni pohon se Lisa neglizhoi të komunikonte në lidhje me sendet specifike që kishte ndërmend të merrte me vete.

“Gruaja e tronditi absolutisht burrin dhe këshillën e tij të nënshkruar duke zbrazur pothuajse shtëpinë 16,000 metra katrorë nga mobiljet e dëshirueshme, pajisjet shtëpiake dhe pronën personale dhe duke i zhvendosur mobiljet në apartamentin e saj të ri luksoz prej 6,000 metrash katrorë, ose ndoshta në një njësi magazinimi për t’i privuar. Burri i pasurisë së tij”, thuhej në mocion.

Lisa Hochstein

Leni vuri në dukje se marrëveshja parashikonte Lisa për të liruar banesën përpara datës 1 shtator 2023. Ai shtoi më tej se, në kundërpërgjigje për pajtueshmërinë e saj, ai kishte rënë dakord të mbulonte shpenzimet e saj të lëvizjes dhe të dërgonte pagesat e saj të qirasë.

Ai pohoi se, pavarësisht nga muajt e tëra pasiviteti në lidhje me lëvizjen, Lisa e informoi atë në orën e njëmbëdhjetë se ajo planifikonte të zhvendosej në një apartament që ndodhej në afërsi të shtëpisë së tyre të përbashkët.

Lisa Hochstein

Leni përcolli se Lisa tregoi një dëshirë për të marrë pjesë specifike të mobiljeve, veprave të artit dhe sendeve të tjera shtëpiake. Pavarësisht kundërshtimeve të tij të shprehura për heqjen e këtyre artikujve, Lisa supozohet se u mbështet në këshillën e avokatit të saj, duke pohuar se ajo kishte të drejtë të merrte çdo send që dëshironte, me mirëkuptimin se çdo mosmarrëveshje që lindte do të trajtohej në një fazë të mëvonshme, sipas pretendimeve të kirurgut plastik.

“Gruaja jo vetëm që hoqi orenditë si shtretërit, komodinat, tavolinat dhe karriget, por hoqi edhe sendet e përditshme shtëpiake, duke përfshirë enët e kuzhinës, enët e gatimit dhe enët, madje edhe jastëkët, batanijet dhe çarçafët, jorganët dhe ngushëlluesit, së bashku me fotografitë, kornizat e fotografive dhe madje. kosha plehrash”, thuhej në dosje.

Lisa Hochstein

Ai raportoi se Lisa mori shumicën e veshjeve të fëmijëve të tyre, duke e detyruar atë të blinte një gardërobë të re për ta. Përveç kësaj, ai përmendi nevojën për të pajisur një kuzhinë krejtësisht të re për të lehtësuar përgatitjen e vakteve për fëmijët, një veprim që ka sjellë shpenzime të mëtejshme. Ai pohon se “gruaja e tij nuk gatuan për Fëmijët e Mitur dhe është mbështetur në ngrënien dhe shpërndarjen e ushqimit si një mjet për të siguruar ushqim dhe vakte për Fëmijët e Mitur”.

Ai pohoi se Lisa e la atë të lirë nga sendet thelbësore të kuzhinës, si enë gatimi, tenxhere ose tigan, duke e pajisur me vetëm tre dhëmbë. Ai vlerësoi vlerën e pronës së zhdukur të ishte në parkun prej 200,000 dollarësh.

Lisa Hochstein

Kirurgu plastik akuzoi Lisa të vepruarit për “keqësi dhe hakmarrje”, duke synuar “ta poshtërojë dhe poshtërojë” atë, një taktikë që e detyron atë të bëjë kosto të konsiderueshme për të zëvendësuar orenditë e shtëpisë.

Leni po i kërkon gjykatës të mbajë Lisa në përbuzje për veprimet e saj, duke këmbëngulur që ajo të mandatohej të kthente sendet e grabitura. Si tani, Lisa nuk ka dhënë asnjë përgjigje.

Lisa Hochstein

Kohët e fundit, Leni nisi një padi kundër një dyqani të bimëve në Florida, duke pretenduar ndihmën e tyre për të ndihmuar Lisa për të hequr bimë unike nga rezidenca e tij gjatë zhvendosjes së saj.