Lisa Hochstein dhe i dashuri Jody Glidden japin një përditësim mbi situatën e jetesës

Klea

Lisa Hochstein dhe i dashuri Jody Glidden japin një përditësim mbi situatën e jetesës

Faqja gjashtë hapi një kuti të papritur krimbash kur raportuan Jody Glidden jeta më parë Lisa Hochstein. Burimet raportuan se Jody ishte fejuar me një grua tjetër vetëm pak kohë përpara se të takohej me Lizën dhe ish e fejuara e Jody-t nuk i besonte afatit kohor të Jody.

Pasi Page Six postoi raportin në Instagramin e tyre, Jody, Lisa dhe Lenny Hochstein duhet të kenë ndrydhur gishtin e madh me të gjitha komentet që kanë lënë në postim. Në një farë mënyre, diskutimi u përhap në biseda për banesën aktuale të Lizës.

Yjet e Real Housewives of Miami bënë të ditur se Lenny dhe Jody po ndanin koston e rezidencës aktuale të Lizës. Lenny akuzoi Jody se jetonte atje, si dhe vajzën e Jody. Kështu të dy kanë sqaruar arsyen e shpenzimeve.

Pra, pse Jody po ndan koston e banesës së Lizës?

Në komentin e Jody-t, ai shpjegoi: “Kur unë u rrita në Kanada, ju mund të blije një shtëpi për atë çmim mujor të qirasë. Por si NYC, çmimet e qirasë në Miami janë jashtë kontrollit. Ne tani për fat të keq renditim inflacionin më të lartë në vend, kryesisht për shkak të një shtrydhjeje të pasurive të paluajtshme të nivelit të lartë, si dhoma e gjumit 4-5 që i duheshin.”

Komenti vazhdoi: “Lisa shikoi mbi 30 vende dhe ishte gati të zgjidhte një vend mbi 30 minuta në jug të babait të fëmijëve të saj dhe të vendit tim (lloj fqinjësh) dhe 60 minuta larg shkollës së tyre. Unë ndërhyra. Nuk dua të jem gjatë gjithë kohës në makinë apo t’i kem në makinë gjatë gjithë ditës. Dhe është e përkohshme pasi ajo supozohet të ketë një shtëpi.”

Kur një komentues tjetër e pyeti pse Lisa nuk mund të “bënte diçka vetë”, ajo u përgjigj: “Mendova se po ndihmoja [my ex] ndërtojnë qendrën e kirurgjisë dhe Medspa-n. Tani po e filloj nga e para. Por unë jam gati të nis [Splitwell] për të ndihmuar pak më mirë gratë që kalojnë divorcin.” Ndërkohë, unë ende po pyes veten pse Lizës i duhen deri në katër dhoma gjumi.

Real Housewives of Miami vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.