Lisa Hochstein akuzon bashkëshortin e larguar Lenny se ka hedhur nënën e saj nga shtëpia

Klea

Lisa Hochstein akuzon bashkëshortin e larguar Lenny se ka hedhur nënën e saj nga shtëpia

Lisa Hochstein Burri i larguar nuk po duket më mirë këto ditë. Ylli i Real Housewives of Miami po kalon një divorc të hidhur dhe dëmi kolateral shtrihet në familjen e ngushtë.

Lenny Hochstein ka tërhequr TË GJITHA lëvizjet e mbretëreshës së marifeteve që kur u lidh me pjesën e tij anësore. KFC nuk ka asgjë për Katharina Mazepën sepse ajo është në të për ta fituar atë. Sikur të mos mjaftonte një lidhje, Lenny e ka akuzuar Lizën se e ka gjakosur atë. Tani ai gjoja po e hedh nënën e Lizës në rrugë. Faqja Gjashtë ka lugën.

Mamasë iu tregua dera?

Sprovat dhe mundimet e njerëzve të pasur duken të pafundme. Pra, Lisa ishte në një udhëtim me burrin e saj të ri. Nëna dhe halla e saj u vendosën në shtëpinë e Lizës për të kujdesur për fëmijët e Lizës dhe Lenit. gjoja, Lenny u shfaq jashtë mase dhe Katharina ishte me të.

Epo, mamaja e Lizës kishte një problem me veshjen e Katharinës, ose si të thuash mungesën e veshjes. Për të qenë krejtësisht i drejtë me të gjithë të përfshirët, duhet të supozohet se ajo nuk e ka parë kurrë garderobën e vajzës së saj.

Lisa tha: “Leni dhe e dashura e tij kanë ardhur çdo ditë që kur unë kam qenë me pushime. Dje erdhën dhe fjetën.” Ajo shtoi se Katharina rrotullohej nëpër shtëpi në “asgjë veçse një neglizhe të zezë” ndërsa dy fëmijët e vegjël ishin të pranishëm.

Sipas Lizës, Lenny dhe fytyra e tij e re filluan t’i bërtasin nënës së saj pas mendimit të saj të pakërkuar. Mbani në mend, Lisa lejohet ligjërisht në shtëpi deri në shtator, kur ajo duhet të marrë paketimin dhe të shkojë.

Lenny dyshohet se i tha mamasë së Lizës: “Ti ke zero të drejta, zero të drejta, ke zero të drejta për të qenë këtu”. Përveç kësaj, ai i tha asaj që të dilte menjëherë nga vendi i ngjarjes. “Dil nga shtëpia ime. Dil jashtë. Merrni s-t tuaj dhe dilni menjëherë. Merr s-t dhe shko.”

Përfaqësuesi i Lizës tha: “Jemi kaq të zhgënjyer që Lenny nuk po respekton vendimin e gjykatës dhe nuk po i lejon fëmijët e tij të jenë dëshmitarë të gjithë kësaj. Është shumë e trishtueshme për fëmijët.”

Lenny përgjigjet

Natyrisht që Lenny tashmë është përgjigjur. “Lisa është në Evropë për pushime me të dashurin e saj. Ndërsa ajo është larg, unë qëndroj në shtëpinë time për të qenë me fëmijët e mi, gjë që kam çdo të drejtë ta bëj.”

Ai vazhdoi: “Në mënyrë të pashpjegueshme, Lisa zgjodhi që nëna dhe halla e saj të qëndronin këtu në mungesë të saj. Diçka për të cilën rashë dakord për aq kohë sa ata ishin të respektueshëm. Sot në mëngjes tezja zgjodhi të më qortonte dhe unë mora vendimin e arsyeshëm t’i kërkoja të largohej.”

Lisa e trajtoi këtë çështje kur i komentoi një fansi në Instagram. “Ai sapo thirri policinë për tezen dhe nënën time të moshuar që po i afrohej 80-vjeç. Ma kishte hequr hallën për shkak se më dërgoi një foto të prishësit të shtëpisë që flinte ndërsa unë nuk isha larguar dhe ndërsa isha me pushime me të brendshme para fëmijëve të mi,” postoi ajo.

Në anën e mirë, pas shtatorit ata nuk do të kenë më çështje të kësaj natyre.

NA THONI – A KA GABUAR NËNË E LIZËS QË KOMENTOI TË DASHUREN E LENNY? A PAJTOHET ME VEPRIMET E LENNY?