Lisa Hochstein akuzohet për marrjen e veprave të vlefshme artistike nga ish-shtëpia nga ish Lenny

Klea

Lisa Hochstein akuzohet për marrjen e veprave të vlefshme artistike nga ish-shtëpia nga ish Lenny

Lisa Hochstein drama lëvizëse është dhurata që vazhdon të japë. Divorci i saj nga burri i saj Lenny Hochstein ka qenë i rëndë në rastin më të mirë dhe kriminal në rastin më të keq. Sipas raportimeve, asnjëra palë nuk e ka bërë të lehtë procesin e lëvizjes. Madje në disa pika është dashur të ndërhyjë edhe policia.

Real Housewives e zonjës kryesore të Miamit pritej të lironte rezidencën e Lenny-t pasi divorci të ishte duke u zhvilluar. Por ajo dyshohet se nuk e hodhi rastin. Kur erdhi koha për të lëvizur, Lenny akuzoi Lizën se kishte marrë gjithçka në enët e argjendit.

Tani, nëse akuzat më të fundit të Lenny janë të vërteta, Lisa kapi mbi gjashtë figura me vlerë vepra arti nga rezidenca e kirurgut. RadarOnline mori dokumentet e gjykatës që detajojnë akuzën e fundit të Lenny kundër ish-bashkëshortes së tij së shpejti.

Lisa dyshohet se mori 200 mijë dollarë art nga shtëpia e Lenny

Në paraqitjen më të fundit të Lenny për divorcin e tij nga Lisa, ai akuzoi yllin e RHOM se “me paturpësi, në mënyrë të qortueshme dhe tronditëse” mori “një vëllim të paarsyeshëm veprash arti” nga shtëpia e tyre e përbashkët më parë në Miami. Më parë, çifti ranë dakord që Lizës “do të lejohej të zgjidhte dhe ruante në mënyrë të arsyeshme orendi dhe/ose vepra arti [for] rezidencën e saj të re.”

Megjithatë, depozitimi i Lenny më 17 nëntor pretendonte se “në vend që të zgjidhte ‘në mënyrë të arsyeshme’ disa orendi dhe vepra arti”, Lisa “hoqi një vëllim të paarsyeshëm veprash arti, orendi, pajisje shtëpiake dhe vepra arti nga ish-Shtëpia Martesore, pjesa më e madhe e të cilave ishte blerë posaçërisht për atë shtëpi të veçantë. , veçanërisht veprat e gjera të artit dhe pjesët e artit.”

Dokumenti gjithashtu thoshte se pjesët e zgjedhura të Lizës ishin “shumë më tepër” se çfarë ishte “e nevojshme” për të mobiluar apartamentin e saj aktual. Vlera e supozuar e artit të hequr nga Lisa ishte mbi 200 mijë dollarë. Lenny ka kërkuar që ajo t’i kthejë orenditë dhe gjithashtu ka pretenduar se tarifat e saj të lëvizjes prej 10 mijë dollarësh ishin tepër të fryra.

Real Housewives of Miami vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.