Lisa Barlow vlerëson Meredith Marks, Shades Whitney Rose

Klea

Lisa Barlow vlerëson Meredith Marks, Shades Whitney Rose

Ishte vetëm dje kur Bravo zbuloi pamjet për ribashkimin e sezonit 4 të The Real Housewives of Salt Lake City. Në mënyrë të habitshme, pamjet u pritën me shumë pak polemika. Zakonisht, pamjet e ribashkimit shërbejnë si një shans për t’u mbytur në çdo kast të caktuar.

Megjithatë, pavarësisht mungesës së temës apo uniformitetit në veshje, shumica e fansave menduan se anëtarët e kastit dukeshin mirë në veshjet e tyre përkatëse. Pavarësisht fitores së vogël, kjo nuk i ka penguar zonjat RHOSLC që t’i bëjnë hije njëra-tjetrës.

Si, për shembull, vetëm javën e kaluar, kur Lisa Barlow vendosi të hije Whitney Rose ndjenjën e vetes dhe stilit. Megjithatë, për çdo veprim, ka një reagim të barabartë dhe të kundërt. Pra, Lisa duhej t’i jepte edhe disa lëvdata Meredith Marks. Shikoni mendimet e saj më poshtë.

Lisa e do Meredith-in, por godet inteligjencën e vogël të rrugës së Whitney: “Sa naive”

Në një provë të fundit të alkoolit me Interview Magazine, Lisa u pyet se cili prej shokëve të saj do të ishte Fortaleza. “Nëse Fortaleza do të ishte një nga koleget e mia, do të ishte Meredith,” tha ajo. “I kalitur. Klasike dhe elegante.” Ajo shtoi, “Kjo nuk do të thotë ende ‘mund të largohesh’, por është një tequila e bukur.”

Më vonë, Lisa u pyet në mënyrë të ngjashme se kush do të ishte Milagro në kast. “Milagro është Whitney,” u përgjigj ajo. “Themelore.” Lisa kishte disa gjëra të tjera për të thënë për Whitney-n, duke e lënë emrin e saj kur u pyet se kush në kast kishte më pak zgjuarsi në rrugë, dhe duke përmendur gjithashtu Angie Katsanevas.

Lisa shpjegoi, “Whitney do të thoshte, ‘Oh zot. Nuk ju pëlqen vërtet veshja ime? Dhe nuk po më çoni në një restorant të bukur?’ Whitney dhe Angie do të ishin kaq naive.” Sa i përket Meredith-it, Lisa gjithashtu komentoi se si evoluoi marrëdhënia e tyre. “Unë dhe Meredith tani mund t’i dërgojmë mesazhe njëri-tjetrit dhe t’i telefonojmë njëri-tjetrit, si në sezonin 1, pasi ai u largua për dy vjet.”

Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.