Lisa Barlow thotë se "Jen i dha secilit prej nesh një sy të zi me veprimet e saj"

Klea

Lisa Barlow thotë se “Jen i dha secilit prej nesh një sy të zi me veprimet e saj”

Historia pas syrit të zi të Heather Gay në The Real Housewives of Solt Lake City ishte tashmë konfuze. Tani, Lisa Barlow po e bën edhe më të ngatërruar duke folur për sytë e zinj metaforikë. Sido që të jetë, të gjitha rrugët të çojnë përsëri në Jen Shah.

Në një intervistë me People, Mbretëresha e Sundance reflektoi mbi udhëtimin e saj kaotik të amvise dhe rrugën përpara në sezonin 5. Edhe pse Jen është larguar prej kohësh nga shfaqja, prania e saj ka qenë e dukshme mbi aktorët – veçanërisht kur ata rishikuan situatën e syve të zinj në finalja e sezonit 4.

Jen mohoi të kishte lidhje me syrin e zi. Ajo ka postuar një mesazh nga qelia e burgut duke shpallur pafajësinë e saj. Natyrisht, Lisa beson anën e Heather-it të historisë dhe tha se pas vitesh që Jen e “terrorizonte” atë, ajo është gati të kalojë një herë e përgjithmonë epokën e Shahut.

Sytë e zinj për të gjithë!

Gjatë intervistës, Lisa pranoi se fillimisht ishte e ashpër me Heather për gënjeshtrat e saj të çuditshme për syrin e zi. Megjithatë, me kalimin e kohës, Lisa tha se filloi të ndjente empati me Heather duke u përpjekur ta largonte atë. Lisa tha se në një moment, ata të gjithë “bartën gjëra” për Jen. Ajo tha se pjesa tjetër e kastit të RHOSLC mund të lidhet me përvojat e tyre të përbashkëta, toksike me Jen.

“Ajo më dha një sy të zi proverbialisht,” vazhdoi Lisa. “Duke shkuar në mediat sociale, duke publikuar një listë me gjëra të tilla si, ‘Me merr me mend se cili nga shokët e mi të aktorit e tha këtë’ – dhe të gjitha ishin gënjeshtra.”

Lisa shpjegoi, “Ishin gjëra që ajo i sajoi. Bravo do të duhej të shpenzonte paratë për të kryer një hetim formal dhe për të përfshirë avokatët dhe njerëzit, dhe më pas ne do të kalonim gjithë këtë proces të errët dhe më pas ajo do të thoshte: “Më vjen shumë keq”. Me vjen shume keq.'”

Lisa tha se duke hyrë në sezonin 5, ajo dhe Heather janë në marrëdhënie të mira. Nuk duket sikur ajo mendon se është e rëndësishme të kërkohet llogari Heather për gënjeshtra për syrin e zi gjatë gjithë kësaj kohe. Në sytë e Lizës, ishte e justifikuar sepse të gjithë ishin të tmerruar nga Xheni.

Ajo shtoi, “Derisa nuk e keni përjetuar atë ose derisa Jen gati të kishte rrahur në një furgon ose të ishte në mes të qeshur dhe të shkojë të ju sulmojë, ju nuk e dini se si është. Dhe në një farë mënyre, ajo i nxori syrin secilit prej nesh me veprimet e saj.”