Lisa Barlow reagon ndaj daljes RHOSLC të Monica Garcia

Klea

Lisa Barlow reagon ndaj daljes RHOSLC të Monica Garcia

Lisa Barlow pati një dreq sezoni me të Amvisat e vërteta të Solt Lake City fillestar Monica Garcia. Komunikimi u prish në shumë raste kur çudia e një hit RHOSLC u reduktua në komente të pashpirt dhe përgënjeshtrime të vrazhda.

Dy zonjat, thënë thjesht, nxitën njëra-tjetrën. Por, Lisa e mbajti qetësinë e saj më mirë se homologu i saj më i ri. Ndërsa ishte argëtuese për të parë, ishte pak toksike. Dhe mes kësaj dhe shfaqjes së saj në hënë si Reality Von Tease, Monica nuk iu kërkua të kthehej për një sezon të dytë në shfaqjen e suksesshme të realitetit televiziv.

Lisa “nuk u trondit nga” gjuajtja me RHOSLC e Monikës

Fansat me siguri do të ishin të interesuar për reagimin e Lizës ndaj lajmit, duke pasur parasysh marrëdhëniet e saj të tensionuara me Monikën gjatë gjithë sezonit. Dhe gjatë një ngjarjeje të fundit për të theksuar një partneritet të ri me Clorox, Lisa i tha Hollywood Life se nuk ishte aspak e befasuar nga lajmet që u publikuan në fund të muajit të kaluar.

“Nuk ishte një tronditje, por ishte gjithashtu diçka që ne nuk e dinim,” tha Lisa për pushkatimin. “Bravo nuk na telefonon dhe nuk na thotë: “Hej me mend, Monika nuk do të kthehet më”. Ju e gjeni nga kush shfaqet për gjërat. Nuk u trondita nga ajo.”

Themeluesja e Vida Tequila sugjeroi që ish-bashkëylli i saj kishte një mundësi të madhe duke mos qenë e sinqertë se kush ishte dhe çfarë bëri në krah. Si mund të jesh në një reality show televiziv dhe të fshehësh diçka kaq të paqëndrueshme?

“Të gjithëve na jepet një mundësi dhe është ajo që bëjmë me atë mundësi që krijon jetëgjatësi në një situatë,” shpjegoi Lisa. “Mendoj se mënyra se si Monika e bëri këtë … ishte si mashtrim, dhe më pas ajo u kap, kështu që ajo duhej të pastrohej sepse kishte prova, fatura, afate kohore. Nuk jam vërtet i befasuar.”

Lisa thuhet se do të rikthehet për sezonin 5 së bashku me Heather Gay, Whitney Rose, Meredith Marks dhe Angie Katsanevas. Xhirimet rifilluan më 5 shkurt.