Lisa Barlow Premton Dramë 'Intense' dhe 'Qeshare' në RHOSLC

Klea

Lisa Barlow Premton Dramë ‘Intense’ dhe ‘Qeshare’ në RHOSLC

Sezoni 4 i Amvise të vërteta të Solt Lake City eshte rruges. Dhe unë tashmë po dridhem nga … pritje. (IYKYK)

Sipas trailerit, Baby Gorgeous Lisa Barlow ende lufton në miqësinë e saj me Meredith Marks. Sepse ai moment i nxehtë i mikrofonit do t’i kishte dhënë fund shumë miqësive. Angie Katsanevas tani është një amvise RHOSLC me kohë të plotë, së bashku me të sapolindurin Monica Garcia. Dhe Mary Cosby është kthyer si një mike e kastit. Ose si armik për disa.

Lisa po zgjedh të preferuarat

Lisa ishte e ftuar në podkastin e Austen Kroll dhe Craig Conover, Pillows and Beer. Fillimisht, Lisa u hodh në lidhje me trailerin e Sezonit 4. “Unë mendoj se është një trailer super i mrekullueshëm,” tha ajo. “Unë në fakt mendoj se ky është sezoni ynë më i mirë që kemi pasur ndonjëherë.” Ndërkohë, një Jen Shah i burgosur do ta pëlqejë atë vërejtje.

Lisa tha se sezoni i ardhshëm ishte “ndoshta i preferuari im”. Ajo vazhdoi, “Nuk është aq e errët. Luftimet janë kaq qesharake, por intensive… Është një sezon intensiv, por është shumë bukur të mos kesh disa nga gjërat vërtet të errëta,” shtoi ajo.

Biografia e Lizës në Bravo na dha edhe një aluzion se me çfarë do të merret ajo këtë sezon. Aty lexohet, “Lisa detyrohet të vlerësojë stilin e saj të jetesës mormone të valës së re, kur djali i saj më i madh, Jack, është gati të largohet nga foleja për të gjetur vendin e tij në kishën Mormone dhe fillon të eksplorojë elementet tradicionale të fesë.” Traileri tregon Heather Gay duke diskutuar udhëtimin e Jack me një Lisa të shqetësuar.

“Lukksi i saj dhe shija e shtrenjtë i fërkojnë disa nga gratë në mënyrën e gabuar, duke çuar në një konfrontim me amvisen më të re Monica,” përfundoi biografia e Lisa. Kjo tingëllon mjaft normale, por unë do t’i jap një goditje.

Sezoni 4 i Real Housewives of Salt Lake City jep premierë më 5 shtator në Bravo.