Lisa Barlow pranon se unaza zëvendësuese "nuk ndihet njësoj"

Klea

Lisa Barlow pranon se unaza zëvendësuese “nuk ndihet njësoj”

Lisa Barlow ka folur për humbjen e unazës së saj prej 60 mijë dollarësh në një aeroport gjatë xhirimit të Real Housewives of Solt Lake City.

Ylli i realitetit u grind me shoqen e saj më të re të aktorit, Monica Garcia, gjatë udhëtimit të kastit në Palm Springs, pasi u përball me kritika për mosleximin e dhomës. Pasi Lisa e vendosi gabim unazën në një banjë aeroporti, RHOSLC OG vazhdoi të përsëriste vlerën e saj monetare. Gjatë ribashkimit, Monica tregoi pse e shqetësonin komentet e Lizës.

“Lisa kishte çdo të drejtë të mërzitej për humbjen e unazës së saj. Ajo që nuk më pëlqeu ishte se ishte ’60 mijë dollarë, 60 mijë dollarë, 60 mijë dollarë’”, tha Monica, të cilës Lisa iu përgjigj: “Unë e thashë vetëm tre herë. Për mua, të gjithë i përpunojnë gjërat ndryshe.” Por pas diskutimeve të mëtejshme, nuk ishte çmimi që kishte ngjallur një reagim kaq të rëndë nga Lisa – ishte më i thellë se kaq.

Unaza e Lizës nuk ndihet njësoj…

Më vonë gjatë ribashkimit, Lisa shpjegoi se si djali i saj Henri “pothuajse vdiq” pasi ajo e lindi atë dhe unaza ishte një dhuratë nga burri i saj, John Barlow.

“John ma dha atë unazë sepse isha sikur, ‘Nuk e di nëse do të mund të kemi më shumë fëmijë,” tha ajo. “Kjo do të thoshte më shumë se një unazë që mbaj në gisht. Sa herë që e shikoj, është sikur, ‘Ne kemi dy foshnjat tona të bukura’. Dhe ishte shumë e vështirë.”

Monika u përgjigj përfundimisht, duke thënë se ajo nuk ishte në dijeni të situatës, për të cilën Lisa u përgjigj: “Por kjo nuk është punë e askujt!”

Pasi u qetësuan temperamentet, Lisa u mbrojt, duke shtuar se ajo lejohej të mërzitej për diçka afër zemrës së saj.

“Për shkak se kam humbur unazën dhe jam i mërzitur për këtë nuk do të thotë se nuk jam i lidhur me klasën e mesme. Nuk do të thotë se mendoj se jam pjesë e 1%. Nuk do të thotë se mendoj se jam më i mirë se kushdo.”

Edhe pse Lisa përfundimisht mori një unazë të re, ajo pranoi se zëvendësimi “nuk ndihet njësoj”.

“Unë nuk e mendoj njësoj. Duket mirë, por më pëlqeu tjetri dhe dua tjetrin.”

Ribashkimi Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën, më 16 janar 2024.