Lisa Barlow përpiqet të justifikojë veshjen e leshit të vërtetë: 'Më mirë për mjedisin'

Klea

Lisa Barlow përpiqet të justifikojë veshjen e leshit të vërtetë: ‘Më mirë për mjedisin’

Lisa Barlow ka tërhequr kritika nga përdoruesit e internetit për përpjekjet e saj për të mbrojtur xhaketën e saj me lesh. Debati mbi etikën pas veshjeve me lesh është një debat përçarës. Por faktet nuk gënjejnë.

Jo vetëm që një mori kafshësh vriten çdo vit vetëm për leshin e tyre, por praktikat e mbarështimit dhe të ushqyerit për t’i bërë këto kafshë në veshjen më të mirë të leshit janë të mjerueshme.

Tani, The Real Housewives of Solt Lake City e ka gjetur veten si një tjetër objekt talljeje në debatin e vazhdueshëm. Ajo nuk do të ishte amvisa e parë që tërhiqte kritika për veshjen e gëzofit, por ka një shtresë të shtuar të përpjekjeve për mbrojtje që i ka zemëruar fansat.

Lisa pretendon se ka lexuar “studime” mbi veshjet me lesh

Më 5 shkurt, përdoruesi i Twitter @esteco2 postoi një video të Lizës duke reklamuar një markë leshi, e veshur me një pallto leshi vetë. “Xhaketa ime është nga Sitka Fur. Më pëlqen të vesh lesh të vërtetë, sepse ndihem sikur është më mirë për mjedisin.” Huh? “Ka studime mbi të, kështu që unë kam lexuar për të.” A mund të gjejmë ndoshta një burim për këtë pretendim? Një citim i çdo lloji?

Siç mund të pritej, video e Lizës u prit me reagime të paturpshme. Siç tha një përgjigje, “Më mirë për mjedisin?? Kush do t’i tregojë asaj…” Një tjetër shkroi: “Leshi i duket më mirë kafshës”. Posteri origjinal gjithashtu u shfaq përsëri, duke shkruar: “Leshi i vërtetë nuk është më i mirë për asnjë mjedis”.

Siç tregohet në përgjigjet, zgjedhja e Lizës për të veshur lesh nuk ishte problemi më vete. Përkundrazi, hipokrizia e Lizës ishte ajo që ngjalli kritika edhe më të ashpra. Ashtu siç shtoi OP, “Është si. Thjesht thuaj që të pëlqen leshi dhe mos u përpoq të justifikosh.” Mes stuhisë së zjarrit kundër yllit të RHOSLC, një fans bëri shaka, “Unë mendoj se është me kokë poshtë”, duke iu referuar Denise Richards.