Lisa Barlow e RHOSLC konfirmon se këpucët u hodhën në festën e Pashkëve

Klea

Lisa Barlow e RHOSLC konfirmon se këpucët u hodhën në festën e Pashkëve

Ylli i RHOSLC Lisa Barlow ka diçka për të sqaruar. Monica Garcia u trondit masivisht kur nëna e saj kërkoi falje Angie Kastsanevas për sjelljen e saj. Si zonjë e një paradreke të Pashkëve, i kërkojmë falje Amvise të vërteta të Solt Lake City i riu dukej i përshtatshëm duke pasur parasysh sjelljen qesharake të papjekur të Monikës. Ngërryerja dhe të bërtiturat ndaj nënës së saj u vunë re nga të gjithë.

Por a kishte më shumë për të kërkuar falje që nuk u shfaq në skenë? Duket e paimagjinueshme që prodhuesit e Bravo nuk do të përfshinin një këpucë me lob, po të kishte ndodhur. Por Lisa Barlow konfirmoi zyrtarisht se një këpucë me të vërtetë kishte fluturuar gjatë paradrekës së Pashkëve. Angie bëri një gabim duke ftuar një prift në mes të bashkë-yjeve të saj dhe dramës së tyre.

Lisa Barlow e RHOSLC shkroi në Twitter, “E vërteta të bën të lirë”

(Foto nga Gilbert Flores/WWD nëpërmjet Getty Images)

Ja se si shkoi në prapaskenë. Angie dhe Monica u ulën për të biseduar në lidhje me thashethemet e mashtrimit në lidhje me burrin e Angie, Shawn. Pas matematikës u prezantua si pjesë e episodit më të fundit. Por pas transmetimit të pamjeve, Monika u shfaq në rrjetet sociale për të zbuluar se shumë më tepër kishin ndodhur.

Ish-asistentja e Jen Shah pretendoi se ajo u ul në ER pasi ra në shkallët në shtëpinë e Angie. Monica donte që Angie të paguante faturën e saj mjekësore duke u bazuar se shkallët e saj nuk ishin në përputhje me kodin.

Nga ana e saj, Angie bëri një pretendim se Monika hodhi një këpucë. Dhe se mbesa e saj ishte pothuajse e goditur nga ajo.

Duket se asnjëra palë nuk mund të japë detaje mbi fajësinë, por Lisa u fut për të konfirmuar se historia e këpucëve ishte e vërtetë.

Lisa shkroi në Twitter, “e vërteta të bën të lirë”. Tweet-i u shpërnda në Instagram nga @allabouttrh.

Themeluesit të Vida Tequila iu kërkua të komentonte mbi incidentin e këpucëve. Ajo u përgjigj: “Ishte hedhur dhe Henri ishte shumë i pakëndshëm.”

Atëherë pyetja e vërtetë duhet të jetë fshehtësia. Dhe nëse incidenti i këpucëve nuk do të përfshihej në pamje, a do të vinte në bisedë mes zonjave në të ardhmen?

Shihni amvisat e vërteta të Salt Lake City të martën në orën 9/8c në Bravo.