Lisa Barlow diskuton historinë e Meredith Marks me "pesë" thekse të ndryshme

Klea

Lisa Barlow diskuton historinë e Meredith Marks me “pesë” thekse të ndryshme

Meredith Marks ka kontribuar me tinguj të shumtë në The Real Housewives of Solt Lake City gjatë viteve. Disa nga më të dukshmet përfshijnë “Unë po shkëputem” dhe “Ju mund të largoheni!” Të dyja me mirësjellje të një ylli origjinal RHOSLC shumë pasionant, nëse ndoshta pak i dehur.

Në sezonin 4, pronari i dyqanit të butikut argëtoi shikuesit me një sërë theksesh, secili më gazmor se ai i mëparshmi. Meredith lëshoi ​​imitimet gjatë një debati veçanërisht tërheqës me të renë e RHOSLC, Angie Katsanevas.

Tifozët u lanë me qepje për lakimet e ndryshme të tonit dhe theksit të Meredith. Dhe pyetja mbetet, a ishte vetëm për shfaqje? Apo Meredith e ka përsosur aktin e saj me kalimin e viteve.

“Kjo është ajo,” tha Lisa për modelet e të folurit të Meredith

Ish-misha e Meredith-it, Lisa Barlowiu përgjigj kësaj pyetjeje gjatë një interviste të fundit me People.

Biseda shkoi në rrugën komike kur Lisa kujtoi paraqitjen me Chloe Fineman të Saturday Night Live në Watch What Happens Live With Andy Cohen.

“Meredith mund të bëjë si pesë,” tha ajo për aftësitë e Meredith në përkulje dhe intonacion. “Megjithatë ajo i ka pasur gjithmonë ato thekse. Kjo nuk është e re për shfaqjen. Kjo është e përsosura me njohjen e Meredith-it për aq kohë sa unë kam, kjo është ajo.”

Është mirë të dini se thekset e stilistëve të bizhuterive nuk janë një akt për kamerat. Meredith është duartrokitur për mënyrën e vërtetë në të cilën ajo sillet për shfaqjen e suksesshme të realitetit televiziv.

Lisa komentoi edhe zërin e saj, të cilin disa shikues e kanë etiketuar si “të thellë”.

“Është shumë qesharake sepse tingëlloj si të katër motrat e mia. Nëse do të kishit një telefonatë me ne, nuk do të mund të na dallonit. Dhe unë mendoj se jemi mësuar shumë me zërin tonë, por më pas në intonacionet tona me zërin tonë dhe mënyrën se si i themi gjërat që nuk mendoj se janë të rregullta, normale,” shpjegoi ajo. “Kështu që është qesharake se si njerëzit i kuptojnë flukset dhe se si ne kemi një zë të thellë.”

“Është shumë qesharake për mua, por nuk e mendoja se do të ishte diçka,” vazhdoi Lisa. “Unë gjithmonë kam thënë: “Oh, unë kam një zë të mirë”. Dhe atëherë unë jam sikur, ndoshta të gjithë e dëgjojnë atë ndryshe ose unë po e dëgjoj ndryshe.”

Prisni që zonjat dhe zërat e tyre të kthehen për Sezonin 5 të The Real Housewives of Salt Lake City.