Lindsay mendon se Kyle Cooke i detyrohet Amanda Batula një falje

Klea

Lindsay mendon se Kyle Cooke i detyrohet Amanda Batula një falje

Lindsay Hubbard dhe Carl Radke ndoshta morën frymën më të madhe të lehtësimit pas përfundimit të ribashkimit të sezonit të 8-të të Summer House. Dy ish-të duhej të prishnin ndarjen e tyre të paqëndrueshme që krijoi shumë dramë verën e kaluar. Siç pritej, shokët e tyre të aktorëve kishin shumë mendime për të diskutuar mbi dinamikën midis Carl dhe Lindsay përpara se gjithçka të shkonte në jug.

Kyle Cooke dhe Amanda Batula ishin dy yje vokalë që vunë në dyshim motivet e Lindsay në ribashkim. Ata e mbrojtën Karlin, veçanërisht kur erdhi tek ideja se ai nuk kishte “komplot” për të anuluar fejesën e tij para kamerave. Edhe pse ribashkimi ka mbaruar, Lindsay ka disa fjalë të zgjedhura për bashkë-yjet e saj që tingëllojnë për lidhjen e saj. Kryesisht, ajo mendon se ata duhet të kujdesen për biznesin e tyre. E gjithë kjo dramë mund të mjaftonte për një pjesë të tretë të ribashkimit.

Lindsay i thotë Kyle të shikohet në pasqyrë

Në një intervistë me Rolling Stone, Lindsay u ankua për Kyle që u fut gjatë ribashkimit kur ishte fjala për ndarjen e saj me Carl. “Nuk mund të duroj kur një burrë përpiqet t'i tregojë një gruaje se si duhet të ndihet apo jo,” tha Lindsay. “Unë gjithashtu mendoj se Kyle nuk është zëdhënësi i Carl. Carl mund të flasë vetë.”

Lindsay, natyrisht, u aktivizua, kështu që ajo i çoi komentet e saj të mprehta ndaj Kyle një hap më tej. “Kjo nuk është beteja e Kyle për të luftuar, ai ka gjërat e tij për të cilat duhet të shqetësohet,” vazhdoi Lindsay. “Ku është falja juaj për gruan tuaj?” Ndërsa Lindsay padyshim që bëri më shumë se disa gabime sezonin e kaluar, ajo ka një pikë në lidhje me Kyle që e pranon sjelljen e tij ndaj gruas së tij.

Lindsay përfundoi duke thënë se do të donte ta dëgjonte ndjesën nga dora e parë, sepse kërkimi i faljes nuk është diçka e lehtë për Kyle. “Kyle i pëlqen që policia të kërkojë falje, por më pas të mos i japë ato, kështu që nuk mendoj se ai mund të flasë,” tha Lindsay. Rënia e mikrofonit. A mund të kalojmë shpejt në sezonin 9 të Summer House, ju lutem?