Carl Radke

Klea

Lindsay Hubbard thotë se Carl Radke nuk ka integritet dhe e tradhtoi atë!

Lindsay Hubbard thotë se Carl Radke nuk ka integritet dhe e tradhtoi atë!

Lindsay Hubbard akuzon ish të dashurin Karl Radke i një tradhtie të thellë, duke vënë në dyshim integritetin e tij në një zbulim të sinqertë.

Lindsay Hubbard e ka kaluar shpejt ndarjen me të Carl Radke, një ndjenjë që ajo ndau gjatë një interviste me të në qershor 2024 Hamptons në qendër të vëmendjes.

Karl Radke

Shtëpi verore ylli reflektoi në rrugëtimin e saj emocional pas përfundimit të fejesës me Karle cila u kap në mënyrë dramatike në sezonin e tetë të reality show Bravo.

Hubbard37-vjeçarja u shpreh se ajo e kishte përpunuar tashmë ndarjen në kohën kur u transmetua sezoni. “Unë tashmë e kisha kaluar atë (kur u transmetua sezoni 8)” Lindsay zbuluar.

Lindsay Hubbard

Ajo ia atribuoi rimëkëmbjen e saj të shpejtë emocionale mënyrës në të cilën Radke i dhanë fund lidhjes së tyre. “Nuk më mori shumë kohë, bazuar në mënyrën se si ai u nda me mua,” shpjegoi ajo. “Ishte thjesht një tradhti masive dhe i mungonte integriteti dhe respekti.”

Karl Radke

Prishja e fejesës së tyre, e cila ndodhi gjatë një debati të ashpër në gusht 2023, ishte një moment kyç për Lindsay. “Më bëri më të lehtë të mbyllja emocionet e mia për atë person. Për shkak se ai e bëri atë ashtu siç bëri, unë nuk kisha asnjë ndjenjë të mbetur për të. E kisha kaluar shumë përpara se të transmetohej ky sezon.” Hubbard shtuar.

Lindsay dhe Carl

Karl vetë ka shprehur keqardhje për veprimet e tij verën e kaluar. Në një intervistë të majit 2024 me New York Times, ai pranoi të metat e tij. “Unë nuk jam krenare për mënyrën se si po e trajtoja situatën dhe se si po e trajtoja atë,” tha Radke. “Dmth, isha qartësisht i frustruar dhe, e dini, kështu që do të doja të kisha qenë vërtet më i drejtpërdrejtë.”

Karl Radke

Lindsay dhe Karl marrëdhënia evoluoi nga një miqësi e gjatë në romancë përpara se të përfundonte papritur. Gjatë një paraqitjeje në prill 2024 në Shiko “Çfarë ndodh drejtpërdrejt”, Hubbard diskutoi se si perceptimi i saj për Radke ndryshuar.

“Unë isha në të,” i tha ajo prezantuesit Andy Cohen. “Isha i dashuruar me këtë njeri, ai ishte dashuria e jetës sime, ne do të martoheshim. (Ai ishte) shoku im më i mirë për tetë vjet.”

Megjithatë, ajo vuri në dukje, “Kishte momente që më mungonte si mik, por, pasi foli me terapistin time, ajo tha: “Por ai nuk është personi që mendonit se ishte”.

Ylli i

Duke reflektuar mbi atë që mund të kishte qenë po të vazhdonte marrëdhënia, Lindsay u ndje i lehtësuar. “Po të kisha qëndruar me të, do të kishte qenë një rrugë vërtet, e vështirë, e gjatë dhe e vështirë përpara”, tha ajo.

Karl Radke

për fat të mirë, Hubbard gjeti lumturinë menjëherë pas, duke u rilidhur me një flakë të kaluar vetëm katër muaj pas ndarjes. “Ai është i jashtëzakonshëm,” tha ajo për të dashurin e saj të ri.

“Ne në fakt u takuam disa vite më parë dhe thjesht nuk ishte koha e duhur. Ai u kthye në dhjetor dhe ne filluam të takoheshim në janar. Ka qenë e mrekullueshme.”

Karl Radke

Lindsay kujtoi gjithashtu një ndarje të kaluar me të dashurin e saj aktual, i cili u trajtua me kujdes. “Më dërgoi tekstin më të bukur ndonjëherë për të shpjeguar se nuk donte të më drejtonte. Ai tha: “Hej, unë nuk jam në vendin ku mund të jem në ndonjë gjë serioze…” Dhe nga respekti për ju, ndjeva se kisha nevojë t’ju thoja këtë.” Hubbard ndahet me në një podcast.

Lindsay Hubbard

Kur ai u rilidh katër vjet më vonë, Lindsay ishte i hapur për të rindezur marrëdhënien e tyre.

Tani, Lindsay preferon ta mbajë private lidhjen e saj aktuale, veçanërisht pas ndarjes së saj të fundit shumë të publikuar.

“Pasi marrëdhënia ime e fundit përfundoi në një mënyrë kaq poshtëruese dhe shumë publike, nuk po vdes ende për të hapur lidhjen time të tanishme përpara botës,” tha ajo. E! Lajme në qershor 2024, duke reflektuar një dëshirë për më shumë privatësi këtë herë.