Lindsay Hubbard thotë se Carl Radke nuk e ka 'inicuar' seksin para ndarjes

Klea

Lindsay Hubbard thotë se Carl Radke nuk e ka 'inicuar' seksin para ndarjes

Perspektiva mbi Lindsay Hubbard dhe e Carl Radke ndarja ka ndryshuar mjaft gjatë vitit të kaluar. Kur u zbulua se çifti Summer House kishte ndërprerë fejesën e tyre, të gjithë vunë në dukje Karlin si djalin e keq.

Megjithatë, ndërsa sezoni 8 vazhdonte të transmetohej, shumë shikues filluan të ndryshonin këndvështrimin e tyre. Madje edhe shokët e aktorëve të Lindsay-t e quajtën atë si 'problemin'. Dhe me episodin më të fundit që pa stresin e Lindsay për jetën e saj seksuale, çarjet në marrëdhënie ishin të dukshme.

Marrëveshja mes partnerëve për zakonet seksuale duhet të jetë e dhënë për çdo marrëdhënie, veçanërisht për shpeshtësinë e seksit. Nëse një partner ndihet i drejtë apo i privuar është diçka që duhet trajtuar mes të dyja palëve. Lindsay në vend të kësaj vendosi t'ia tregonte fillimisht miqve të saj.

Paige mendon se Lindsay po i mbulonte pretendimet e saj për seksin me Carl

Në episodin më të fundit të Summer House, Lindsay i pranoi Paige DeSorbo se Carl nuk ishte “një person shumë seksual”. Kur Paige e pyeti se sa shpesh ajo dhe Carl bënin seks, Lindsay u përgjigj: “Pikërisht një herë në dy javë”.

Ajo bëri shaka, “Ju ndoshta jeni duke bërë seks me të dashurin tuaj në distancë më shumë se unë”, duke iu referuar Craig Conover. Paige u pajtua që ajo dhe Craig po “përqeshnin gjatë gjithë kohës” përpara se të inkurajonin Lindsay që të ndryshonte shpeshtësinë e seksit me Carl.

Amanda Batula i kërkoi Lindsay-t të mos e krahasonte marrëdhënien e saj me Carl-in me marrëdhëniet e të tjerëve. Megjithatë, Amanda konfirmoi gjithashtu se në lidhjen e saj me Kyle Cooke, që zgjati më shumë se një vit, ata të dy bënin seks “çdo ditë”.

Lindsay tregoi se kur ajo dhe Carl u bënë intime, ata kishin “seks kaq të mirë”. Por, pavarësisht nga kohët e mira, Carl thjesht nuk dukej se donte të hynte në të. “I dashuri yt dhe bashkëshorti yt po iniciojnë. E imja thjesht nuk fillon as iniciativën,” tha ajo.

Amanda dhe Paige e inkurajuan Lindsay më tej, por Paige ndau shqetësimet në një rrëfim. “Më duket sikur kur njerëzit flasin për jetën e tyre seksuale, gënjejnë pak. Ajo besonte se dy javë pa seks ishin ndoshta më shumë si gjashtë javë në realitet.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.