Lindsay Hubbard rreh jetën profesionale të Carl Radke: "Nëntë muaj nuk bëj asgjë"

Klea

Lindsay Hubbard rreh jetën profesionale të Carl Radke: “Nëntë muaj nuk bëj asgjë”

Shikuesit e Shtëpisë Verore kuptuan edhe një arsye tjetër pse Karl Radke dhe Lindsay Hubbard ishin krejtësisht të papërputhshme. Çështja e punësimit të të parit shkaktoi një përplasje të madhe midis ish-çiftit, me pronarin e Hubb House që priste me durim një lloj lëvizjeje profesionale nga Carl.

Bravolebrity i premtoi të fejuarit të tij të atëhershëm se do të vendoste për një rrugë të re karriere deri në fund të verës 2023. Nga ana e saj, Lindsay dukej se po e humbiste durimin. Dhe ish-publicistja profesioniste pati mundësinë të reagonte gjatë “Summer House After Show” pas episodit më të fundit që e pa atë duke i sugjeruar Carl-it se mungesa e iniciativës së tij ishte një ndryshim i vërtetë për të.

Carl mendon se po “po e shtyp”

E ulur pranë Gabby Prescod, Lindsay kujtoi bisedën që kishte me të fejuarin e saj më parë për rrugën e tij të karrierës gjatë festës së aktorëve jashtëtokësorë me temë alienët.

“Diçka që më ndez është kur njeriu im është atje jashtë, si, duke dërrmuar jetën,” i tha Lindsay Carl.

Më pas ai e pyeti nëse ajo mendonte se ai “po e shtypte atë”. Lindsay u përgjigj: “Jo, nuk e bëj”.

Gjatë “Summer House After Show”, ylli i reality TV foli për mënyrën sesi identiteti dhe karriera janë “të lidhura thelbësisht së bashku”.

“Në shoqëri, veçanërisht në qytetin e Nju Jorkut, burrat kërkojnë identitetin e tyre nga karriera e tyre,” tha Lindsay.

Eshtë e panevojshme të thuhet se ajo ishte më pak se entuziaste që i fejuari i saj i atëhershëm kaloi “nëntë muaj duke mos bërë asgjë”.

“Të kesh dikë që të thotë se nuk po e shtyp kur ajo e di se gjërat e punës janë – mendoj se e kam ndarë këtë më parë – jam i ndjeshëm për gjërat e punës,” tha Carl. Ai u lirua dukshëm gjatë sezonit 1 dhe sezonit 3 të Summer House.

“Unë jam i ndjeshëm ndaj kësaj,” shtoi ai. “Unë besoj se jam një punëtor i mirë dhe kam shumë aftësi, që jam në gjendje t'i shkatërroj.”

Kthimi në Loverboy nuk ishte një zgjidhje për Lindsay

Kur Carl shprehu interes për t'u rikthyer në Loverboy, Lindsay u befasua, duke pasur parasysh të gjithë kohën dhe paratë që ai shpenzoi në përpjekjen për të ndryshuar rrugët e karrierës. Megjithatë, pavarësisht nga pikat e vlefshme, ai priste “mirëkuptim”.

Nga ana e saj, Lindsay pretendoi se ishte “mbështetëse për nëntë muaj”, pas së cilës ajo u “rraskapitur” nga mungesa e iniciativës së Carl.

“Unë thashë, 'Ja ky është trajneri i karrierës, fol me të', në mënyrë që të mund të hiqja diçka nga pjata ime, dhe ai më pas ta kuptonte atë me dikë tjetër, sepse, përsëri, nuk mund ta bëj. të gjitha, dhe kjo nuk është seksi për mua”, u tha Lindsay producentëve gjatë After Show. “Pra, ka një trajner në karrierë. Gjashtë muaj. Njëzet e mijë dollarë më vonë, asgjë nuk ndodh. Asgjë nuk ndodh.”

Ajo shtoi, “Ne kemi 20,000 dollarë në trajnerin e karrierës. Unë thjesht dua që ju të jeni të lumtur dhe të përqendroheni në diçka, sepse nëse keni një qëllim, do të keni besim. Nëse keni besim, ndoshta do të më fyeni. Nëse më fyeni, jam i lumtur!”

Podcasting është karriera e kohëve të fundit, zbuloi Carl gjatë “After Show”.

Shiko Summer House të Enjten në 9/8c në Bravo.