Lindsay Hubbard

Klea

Lindsay Hubbard QËNDON thashethemet e shtatzënisë: “Këto thashetheme janë të çmendura”

Lindsay Hubbard QËNDON thashethemet e shtatzënisë: “Këto thashetheme janë të çmendura”

Lindsay Hubbard ka hedhur poshtë me vendosmëri thashethemet rreth shtatzënisë së saj, veçanërisht ato që spekulojnë për një tjetër Shtëpi verore Anëtari i kastit pret, siç theksohet nga Amanda Hirsch podkasti “Jo i dobët, por jo i shëndoshë”.

Lindsay Hubbard

Në përgjigje të të Hirsch-it hetim për thashethemet e shtatzënisë, Hubbard i anuloi menjëherë, duke thënë: “Dua të them, këto thashetheme janë të çmendura. Po, jo, nuk jam shtatzënë.”

Rregullimi i rekordit, Lindsay referuar thashetheme të ngjashme që përfshijnë Amanda Batula në mars, duke sqaruar se kohët e fundit ajo kishte kaluar kohë me Amanda në Portugali dhe Meksikë, duke hedhur poshtë çdo nocion të shtatzënisë.

Amanda Batula

Kalimi i bisedës në jetën e saj romantike, Lindsay u zhyt në marrëdhënien e saj të rindezur me një fytyrë të njohur. Çifti u lidh për herë të parë gjatë pandemisë më parë Lindsay hulumtoi një lidhje më të thellë me Karl Radke. Duke e përshkruar romancën si “duke u bërë mjaft serioze”,

Lindsay zbuloi se ata janë bashkë që nga janari dhe lavdëroi partnerin e saj, duke e përshkruar atë si “të pabesueshëm”.

Lindsay Hubbard

Duke ofruar një paraqitje të shkurtër të personalitetit të partnerit të saj, Lindsay zbuloi moshën e tij, duke vënë në dukje se ai është dy vjet më i ri, gjë që ajo i duket freskuese. “Më pëlqen,” tha ajo. “Më mban të ri.”

Ndërsa nëse ajo do ta bëjë publike lidhjen e tyre, Hubbard mbetet e pasigurt, duke cituar përvojat e kaluara. “Nuk e di,” pranoi ajo.

Lindsay Hubbard

“Dua të them, shikoni se ku më ka çuar kjo tetë vitet e fundit të jetës sime.”

Për më tepër, Lindsay dha një pasqyrë të jetës së saj të dashurisë në zhvillim gjatë një interviste me BravoTV.com, duke theksuar kënaqësinë e saj, por duke zgjedhur të mbajë të fshehtë identitetin e partnerit të saj. Pavarësisht se mori pjesë në një martesë me të dashurin e saj misterioz, përkrah ish-it Carl Radke, Lindsay pohoi shkëputjen e saj emocionale nga Karl.

Lindsay Hubbard

“Jam shumë i kënaqur në dhomën e gjumit,” Lindsay thotë. Ajo nuk e ndau identitetin e të dashurit të saj të ri, sepse “kjo është e vetmja gjë për të cilën njerëzit me të vërtetë kujdesen gjithsesi.”

“Ata thjesht duan të dinë nëse unë jam duke u shtruar,” pohoi ajo. “Atyre nuk u intereson kush është.”

Lindsay Hubbard

Derisa Hubbard nuk po pret aktualisht, ajo ka shprehur dëshirën për mëmësi në të kaluarën. Para ndarjes së saj me Karlajo shprehu shpresat e saj për të filluar një familje pas martesës, duke reflektuar gatishmërinë e saj për kapitullin e ardhshëm të jetës.

Me aspirata për fëmijë para se të mbushin 40 vjeç, e Lindsay hapja për dëshirat e saj nënvizon udhëtimin e saj drejt përmbushjes, lundrimit të dashurisë dhe prindërimit në sy të publikut.

Lindsay Hubbard

Lindsay kishte thënë Us Weekly në nëntor të vitit 2022, “Unë mendoj se kam pasur gjithmonë ethe të foshnjës. Mendoj se kjo është edhe arsyeja pse do të preferoja të martohesha në vitin 2023, sepse jam gati për të filluar atë proces.

“Unë do të doja të kisha (fëmijë), ndoshta, para të 40-ave. Por dëgjoni, unë do të marr gjithçka që mund të marr.” Ajo zbuloi.

Lindsay Hubbard

e Lindsay Marrëdhënia aktuale, edhe pse jo plotësisht e fshehtë, mbahet mjaft private për të shmangur grackat e shqyrtimit publik që kanë ndikuar në romancat e saj të së kaluarës.

Zgjedhja e saj për të mbajtur të fshehtë identitetin e partnerit të saj, ndërkohë që ndan ende pamje të lumturisë së saj, reflekton një qasje të pjekur ndaj lundrimit të interesit publik dhe kufijve personalë.

Shtëpi verore

Pjesa e dytë e Shtëpi verore ribashkimi transmetohet të enjten.