Lindsay Hubbard "Përfundoi" Carl Radke kur u transmetua Summer House

Klea

Lindsay Hubbard “Përfundoi” Carl Radke kur u transmetua Summer House

Shtëpi verore yll Lindsay Hubbard u largua nga ish i fejuari i saj Karl Radke më shpejt se një plumb me shpejtësi. Është e vështirë të besohet, por Lindsay e kishte përfunduar tashmë lidhjen e saj me Carl-in para transmetimit të sezonit të tetë. Sezonin e kaluar, ndjenjat e Lindsay për Carl-in ndizeshin dhe fiken si një çelës drite. Sidoqoftë, ajo gjithmonë dëshironte të luftonte për të. Kjo është arsyeja pse vjen si befasi që Lindsay ishte mbi Carl kaq shpejt pas ndarjes së tyre.

Lindsay i mbylli “emocionet” e saj nga Carl

Sezoni i tetë kishte të bënte me marrëdhënien e trazuar të Carl dhe Lindsay. Ishte e qartë që të dy nuk ishin të përshtatshëm për njëri-tjetrin, por dukej se nuk mund ta linin njëri-tjetrin të ikte. Lindsay do të bënte përpjekjet e saj më të mira, por më pas do ta akuzonte Karlin se nuk ishte i matur. Carl do ta siguronte Lindsay-in se donte të martohej me të, dhe më pas në minutën tjetër do të vinte në dyshim.

Në fund të sezonit, Carl anuloi dasmën. Edhe pse ata luftuan gjatë gjithë verës, Lindsay u ndje i verbër. Vetëm gjashtë muaj pas ndarjes së tyre u transmetua sezoni i tetë. Pra, si ishte Lindsay tashmë mbi Carl?

Heavy raportoi pse Lindsay ishte në gjendje të vazhdonte kaq shpejt. Lindsay tha, “Unë tashmë e kisha kaluar këtë [when season 8 aired]. Nuk më zgjati shumë, bazuar në mënyrën se si ai u nda nga unë. Ishte thjesht një tradhti masive dhe i mungonte integriteti dhe respekti.”

Ajo vazhdoi, “Më bëri më të lehtë të mbyllja emocionet e mia për atë person. Për shkak se ai e bëri atë ashtu siç bëri, unë nuk kisha asnjë ndjenjë të mbetur për të. E kisha kaluar shumë përpara se të transmetohej ky sezon.”

Siç mësuam gjatë ribashkimit, Carl ka frikë nga Lindsay. Kjo është ndoshta arsyeja pse ai kishte nevojë për Andy Cohen dhe një aparat fotografik për t’i dhënë asaj lajmin.

Ndërsa Lindsay ka një burrë të ri, ajo ende mendon për Carl. Ajo tha: “Isha e dashuruar me këtë njeri, ai ishte dashuria e jetës sime, ne do të martoheshim. [He was] shoku im më i mirë për tetë vjet. Kishte momente që më mungonte si mik, por, pasi fola me terapistin time, ajo tha: “Por ai nuk është personi që mendonit se ishte”.

Për fat të mirë, Lindsay vazhdoi shpejt. Tani do të duhet të presim dhe të shohim se si reagojnë të dy ndaj njëri-tjetrit gjatë sezonit të nëntë.

Summer House po transmetohet në Peacock.