Lindsay Hubbard lëshon një deklaratë pasi vuri në pikëpyetje maturinë e Carl Radke në sezonin 8 të Summer House

Klea

Lindsay Hubbard lëshon një deklaratë pasi vuri në pikëpyetje maturinë e Carl Radke në sezonin 8 të Summer House

Çfarë është kjo? Është Lindsay Hubbard në fakt duke marrë përgjegjësi për diçka? A e kuptoi papritmas se optika e akuzës së saj ndaj të fejuarit të saj, i cili ka qenë krenarisht esëll që nga janari 2021, se ishte “për diçka” nuk ishte thjesht një vështrim i mirë për të?

Në Sezonin 8, Episodi 2 i Shtëpi veroree cila u transmetua më 1 mars, Karl Radke dhe Linds u nisën për një mbrëmje në klub me shokët e tyre të shtëpisë. Por Lindsay u kthye jo shumë kohë më pas, e ndjekur nga shoqja e saj e mirë Gabby Prescod. Lindsay ishte padyshim i aktivizuar dhe thoshte të gjitha llojet e gjërave të tmerrshme për Karlin. Më e keqja ishte se ai po përdorte sërish drogë.

Që Lindsay të akuzojë “personin me të cilin supozohet të martohesh pas disa muajsh, kjo është akuza më e fëlliqur që mund të bësh”, tha Amanda Batula. Pas shikimit të episodit, Lindsay kuptoi se ajo ishte shfaqur paksa e tepruar dhe lëshoi ​​një deklaratë në Historitë e saj në Instagram. Jo shumë një falje, deklarata e saj ishte më shumë një përpjekje për të justifikuar sjelljen e saj të çuditshme.

Vetëm pak bisedë me një mik mbështetës

“Pasi pashë episodin e kësaj jave,” tha Lindsay, “do të doja të kisha përdorur formulime më të mira. Isha emocional dhe i lënduar… [W]Kapelja që thashë ishte menduar të ishte një bisedë private.” Pra, ajo thjesht harroi kamerat që e ndiqnin sepse ajo është në një shfaqje televizive?

Ajo që duket se ka nxitur specialisten e marrëdhënieve me publikun ishte Carl duke u përpjekur të qetësonte ankthin e saj për të qenë në Lyft me djemtë dhe jo me vajzat. Ajo mendoi se vajzat do të ofendoheshin që ajo nuk hipi me to.

Por kur Karli i tha asaj, “Zëmë, je mirë … nuk është aq e thellë”, ajo e kuptoi se ai i shpërfillte ndjenjat e saj në vend që të përpiqej ta qetësonte.

“Ajo më shikoi dhe më tha: “Çfarë je?” tha Carl më vonë.

Lindsay më pas i tha Amandës: “Ai është në diçka. Ai është shumë i keq me mua. Unë nuk mund ta bëj këtë. Mënyra se si ai më foli sonte më kujtonte, si për shembull, Karlin për kokainën. Ai nuk ishte i matur sonte.”

Në mënyrë tronditëse, Lindsay vazhdoi duke thënë: “E urrej atë. Ai është një sh*t i mrekullueshëm.” Uau. Një mënyrë e mirë për të folur për burrin me të cilin po planifikoni të martoheni.

Gjëja më e keqe që mund t’i thuash një personi të matur

“Nuk e kam vënë kurrë në dyshim maturinë e tij përpara këtij momenti dhe që nga dita e parë kam qenë mbështetësi i tij më i madh”, vazhdoi Lindsay. Derisa të akuzove se synon të jesh, edhe një herë, në drogë.

“Unë kam qenë gjithmonë transparente në emision për ndjenjat e mia,” vazhdoi Lindsay. Kjo është e sigurt! Lindsay nuk përmbahet.

Ajo pretendon se “qëllimi i saj i vetëm këtu” ishte të mbështetej te miqtë e saj për mbështetje. Unë mendoj se miqtë e saj ishin pak të tronditur nga intensiteti i “përkuljes” së saj. Të thuash se e urren të fejuarin tënd dhe ta quash “Karl i Kokainës” ndoshta nuk ishte mënyra më e mirë për të folur për burrin me të cilin synon të martohesh.

A ka filluar gjithçka të ketë më shumë kuptim tani? Faleminderit, Bravo, që na tregove shpërbërjen e marrëdhënies së Lindsay dhe Carl. Gjithsesi të gjithë e dinim se ishte vetëm çështje kohe.

Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c në Bravo.