Lindsay Hubbard

Klea

Lindsay Hubbard kritikon komentin “Bruto” të Carl Radke dhe e thërret atë për ndarjen e detajeve financiare!

Lindsay Hubbard kritikon komentin “Bruto” të Carl Radke dhe e thërret atë për ndarjen e detajeve financiare!

Shtëpi verore Sezoni 8 vazhdon të jetë një temë e nxehtë, veçanërisht në lidhje me dramën në vazhdim mes tyre Lindsay Hubbard dhe Carl Radke. Shfaqja ka hedhur dritë mbi ndarjen e tyre.

Së fundmi ish-çifti është përplasur për shkak të një konflikti e Karlit vendimet e karrierës. Karl ishte i frustruar me e Lindsay reagimi ndaj zgjedhjes së tij për t'u ribashkuar Kyle Cooke kompania, duke ndjerë se ajo nuk ishte mjaftueshëm mbështetëse. Lindsaynga ana tjetër, besonte se ajo po bënte vetëm pyetje përkatëse.

Lindsay dhe Carl

Karlnë një bisedë që kërkon vërtetimin nga Kylezbuloi pabarazinë në të ardhurat e tyre nga ndikuesit, duke vënë në dukje se Lindsay bëri dukshëm më shumë se ai. Ai pretendoi se kishte fituar 70,000 dollarë nga marrëveshjet e markave, ndërsa deklaroi se Lindsay fitoi 150,000 dollarë për punë të ngjashme.

Në episodin e 21 majit të serialit Bibla kurve podcast, Lindsay thirrur Karl jashtë për ndarjen e detajeve të tyre financiare dhe korrigjuan shifrat e tij të fryra. “Kur e pashë atë bisedë duke u zhvilluar, më duket se, para së gjithash, kjo nuk është e vërtetë. Ai nuk bëri 70,000 dollarë”, tha ajo. Ajo gjithashtu përmendi se një prej e Karlit marrëveshjet e mëdha menaxhoheshin nga ajo.

Lindsay dhe Carl

“Isha unë ai që krijoi të gjithë vizionin. Unë isha ai që negociova të gjithë, bashkova bobinën, redaktova bobinën dhe drejtova të gjithë. Dhe pastaj thjesht i kërkova atij që të ishte bashkëpunëtor. Lindsay shpjegohet.

Lindsay u trondit se Karl zbuloi të ardhurat e tyre dhe la të kuptohej se ajo fitoi më shumë sepse ishte grua. Ajo e gjeti komentin e tij “të pahijshëm” dhe sfidoi këndvështrimin e tij.

Lindsay Hubbard

Në një episod të fundit të Shtëpia e Verës, Carl tha se ai nuk fiton aq shumë sepse, “Unë nuk jam grua dhe nuk kam aq shumë ndjekës”. Lindsay u përgjigj,

“Është sikur, mirë, mirë, a e dini se sa punë të dominuara nga meshkujt ka në këtë botë për të cilat femrave u është dashur të luftojnë për të konkurruar? … Vetëm le ta kemi këtë!” Ajo shtoi, “Ai thotë: “Epo, ajo bën më shumë 'sepse ajo është grua…' jo, unë fitoj më shumë sepse jam i shtyrë dhe dal atje dhe shtyj të bëj më shumë.”

Ylli i

Shtëpi verore vjen të enjten në orën 9/8c Bravo.