Lindsay Hubbard 'i shkatërruar' pasi Carl Radke i dha fund fejesës së tyre

Klea

Lindsay Hubbard ‘i shkatërruar’ pasi Carl Radke i dha fund fejesës së tyre

Epo ju nuk e keni parë këtë duke ardhur, ose bëri ju? Dashuritë e Shtëpisë së Verës Lindsay Hubbard dhe Karl Radke u drejtuan drejt altarit. Tani duket sikur janë nisur për në korsinë e vetme.

Carl dhe Linds u fejuan në gusht 2022 dhe sipas të gjitha llogarive, ata gjetën lumturinë e tyre. Veçse ndonjëherë Lindsay nuk është shumë e lumtur, veçanërisht kur pi, dhe fansat po pyesin nëse kjo ishte ajo që e kishte bërë Carl të hiqte prizën.

Me sa duket, Lindsay mendoi se gjithçka ishte e çuditshme, sepse burimet thonë se ajo ishte e verbër dhe e “shkatërruar” nga ndarja. Us Weekly ka detajet.

Verën që Lindsay humbi unazën e saj…

Mes dusheve të dasmave dhe përgatitjes për dasmën e nëntorit, Carl duhet të ketë ftohur këmbët sepse ai e kishte lënë atë. Një person i brendshëm ndau: “Është gjithçka kaq e papërpunuar”. Dhe në mënyrë të përshtatshme, dyshohet se gjithçka u rrëzua gjatë xhirimeve të Summer House.

Burimi shtoi: “Pluhuri nuk është qetësuar ende me të.” Gjithçka është shfaqur mirë me Carl dhe Lindsay, por pamja mund të mashtrojë, mendoj. Nuk ka pasur shfaqje publike zemërimi, apo debatesh dhe prodhimi për shfaqjen me sa duket po shkonte mirë. Dy javë më parë Linds bëri një dush të bukur nusërie ku Carl mori pjesë. Pra, çfarë jep?

Spiunët konfirmuan se Carl nuk e largoi nusen e tij të ardhshme për një moment privat për t’i dhënë fund lidhjes së tyre. “Ai e anuloi dasmën në kamera,” dhe shtoi se ishte “shumë keq” që Carl ta bënte atë pranë të tjerëve.

Insajderi vazhdoi, “Një person normal që do dikë nuk do të ndahej me dikë që e do në kamera. Pavarësisht sa probleme mund të keni, nuk e bëni diçka të tillë në kamera që bota të shohë reagimin e tyre.”

Dhe, um, shikoni këtë gjë. “Casti kishte përfunduar tashmë xhirimet dhe tani ata po e rimarrin atë”, pranoi burimi. Mirë, prisni një sekondë. A po më thoni se xhirimet përfunduan me Carl-in duke hedhur Lindsay në kamera. Dhe tani prodhimi po kthehet? Një lloj si… Skandoval?

Në mënyrë të dyshimtë si kur Real Housewives of Beverly Hills u kthyen në skenat e marrjes së filmit kur Kyle Richards dhe Mauricio Umansky u ndanë. Shpresoj që diçka në qumësht të mos jetë e papastër në këtë situatë.

A është kthyer Bravo në një rrjet ndarjesh për vlerësime?