Lindsay Hubbard "Hurt" dhe Blindsided nga mesazhi i Carl Radke për të ftuarit e dasmës

Klea

Lindsay Hubbard “Hurt” dhe Blindsided nga mesazhi i Carl Radke për të ftuarit e dasmës

Ylli i Shtëpisë Verore Lindsay Hubbard po “verbohet” nga shumë gjëra këtu kohët e fundit dhe nuk ka mbaruar. Lindsay ishte fejuar Karl Radke dhe dukej sikur këta të dy ishin në rrugën për në tokën e përrallave. Epo, rruga përfundoi befas për çfarëdo arsye dhe rrugët gumëzhin nga thashethemet.

Carl së fundmi njoftoi se kishte mbaruar me Lindsay dhe u nda me të në kamera. Ashtu si në, sezoni i Shtëpisë Verore kishte përfunduar, kështu që Carl i telefonoi produksionit për t’i bërë ta filmonin atë duke i thyer zemrën Lindsay. Ne nuk e dimë nëse Carl është një bufon i plotë apo nëse ai kishte frikë të ndahej me Lindsay pa dëshmitarë, sido që të jetë, vepra u krye.

Por kjo nuk është vetëm gjë që Karli ka marrë përsipër të bëjë. Ai gjithashtu bëri një shënim të bukur për të pranishmit në dasmën e tij dhe Lindsay. Dhe sipas burimeve, Carl nuk mori miratimin nga Lindsay përpara se ta bënte shënimin publik. Faqja Gjashtë ka lugën.

Fundi i lumtur përgjithmonë

Kështu që Carl në thelb 86 e bëri të gjithë dasmën me mesazhin e tij për miqtë dhe familjen që do të merrnin pjesë në ceremoninë e tyre të 17 nëntorit. Dje përditësimi melankolik i Carl për jetën e tij të dashurisë bëri xhiron e mediave.

“Fjalët nuk mund të shprehin se sa të vështira kanë qenë dy javët e fundit për Lindsay dhe mua. Na vjen shumë keq për të gjithë të ftuarit tanë për konfuzionin dhe mungesën e komunikimit. Ne mbetëm duke u përpjekur të kuptonim se si ndodhi e gjithë kjo saktësisht përpara se të kishim mundësinë të përcaktonim rrugën përpara mes nesh, “shkroi Carl.

Tani Ekipi Lindsay thotë se ajo kurrë nuk e pranoi këtë komunikim dhe tani ajo është më e lënduar se kurrë. “Lindsay nuk e miratoi letrën e Carl-it përpara se të bëhej publike, kështu që nuk ka ‘ne’,” tha një burim.

“Ajo është padyshim e lënduar nga kjo, me siguri,” shtuan ata. Carlito neglizhoi të thoshte pse ai dhe Linds e kanë dhënë dorëheqjen. Ai përmendi “shumë tregime të rreme dhe keqkuptime që e kanë bërë këtë edhe më të dhimbshme”.

Lindsay dhe Carl do të bënin një martesë destinacioni në Meksikë, kështu që Carl donte të përpiqej të siguronte një vlerësim të duhur për shkak të parave që njerëzit duhej të paguanin. “Unë nuk marr [this] lehtë. Ne jemi super mirënjohës për dashurinë dhe mbështetjen që na keni treguar dhe do të bëj ç’të mundem për të ndihmuar me çdo kosto që lidhet me ndryshimin e planeve”, kishte shkruar ai.

Ndoshta ka shumë më tepër në këtë histori që ende nuk është zbuluar. Qëndroni të sintonizuar.