Lindsay & Carl

Klea

Lindsay Hubbard hedh bombë rreth përdorimit të drogës nga Carl Radke

Lindsay Hubbard hedh bombë rreth përdorimit të drogës nga Carl Radke

Lindsay Hubbard nuk u përmbajt në Shtëpi verore ribashkimi i sezonit 8, duke synuar komente të mprehta ndaj ish të fejuarit të saj Carl Radke, me një zbulim të paparë në lidhje me përdorimin e tij të drogës, duke nxitur tronditje mes anëtarëve të tjerë të kastit.

Lindsay & Carl

“Kam shumë pyetje rreth asaj që konsiderohet esëll dhe çfarë konsiderohet jo.” Lindsay37, deklaroi gjatë e palloit ribashkim i zgjatur dhe i pacensuruar, i transmetuar më 14 qershor.

“A konsiderohet si maturi bari i keq? Një javë para xhirimeve, Karl ishte me kërpudha në një festival muzikor.”

Lindsay Hubbard

Karl39, reagoi dukshëm ndaj pranimit, duke shkaktuar reagime të ndryshme nga aktorët: Gabi Preskod duke mbuluar fytyrën e saj, West Wilson me sy hapur, Amanda Batula duke tundur kokën dhe Ciara Miller duke parë larg.

“Ne morëm një mikrodozë të vogël së bashku,” Karl pranuar.

Cast i Shtëpisë Verore

“Ne në fakt shikuam njëri-tjetrin dhe thamë, 'Nuk do ta bëjmë më këtë”.

Duke pranuar e Karlit sqarim, Lindsay pohoi, “Ti ke të drejtë”, ndërsa theksoi se ajo nuk pretendon maturi.

Lindsay Hubbard

Mikpritës Andy Cohen të hetuara Lindsay mbi të kuptuarit e Karlit përkufizimi i maturisë, nxitja Ciara28, për të vënë në dyshim kohën e e Lindsay shqetësim. (Karl të angazhuar publikisht për maturi në vitin 2020, duke abstenuar nga alkooli dhe kokaina.)

“Pse jeni kaq i fiksuar në përkufizimin e tij të maturisë?” Amanda, 32, ndërhyri. “Pse nuk jeni thjesht mbështetës i rrugës …”

Karl Radke

Duke ndërprerë Amanda, Lindsay pohoi se ajo e ka mbështetur “gjithmonë”. Karl dhe maturia e tij.

“Ti nuk je. Ju jeni aq i zemëruar sa ai pi duhan barërat e këqija.” Amanda kundërshtoi. “Më thatë se nuk të pëlqen kur ai e bën këtë.”

Karl Radke

Duke u përpjekur për të sqaruar ndjenjat e saj, Lindsay shpjegoi, “Çdo alkool që kam pirë është përdorur gjithmonë kundër meje”, duke përmendur standarde të dyfishta në shqyrtim.

Amanda ia atribuoi shqyrtimin e Lindsay reagimet gjatë pirjes, të cilat Karl i njohur si një shqetësim i vlefshëm.

Amanda Batula

Ribashkimi gjithashtu u thellua në kompleksitetin e Lindsay dhe e Karlit shpërbërja, duke eksploruar këndvështrimet e tyre të ndryshme për trajtimin dhe pasojat e saj.

Duke konfirmuar ndarjen e tyre në gusht 2023, vetëm disa muaj para dasmës së tyre të planifikuar, Karl dhe Lindsay adresoi pasojat publikisht gjatë finales së sezonit 8 më 30 maj.

Lindsay Hubbard

“Ka pasur shumë gjëra që që kur u ndamë, nuk janë të vërteta.” Karl pohuar gjatë ribashkimit. “Unë kam luftuar me mënyrën se si të lundroj disa prej tyre.”

Ne pergjigje, Lindsay i akuzuar Karl për përhapjen e gënjeshtrave dhe përpjekjen për ta fyer atë gjatë gjithë sezonit.

“Ndjehem vërtet sikur kam marrë vendimin e duhur.” Karl pasqyrohet. “Shpresoj që një ditë ndoshta ajo do të kuptojë se ishte vendimi më i mirë edhe për të.”