Lindsay dhe Carl Radke zbulojnë se çfarë ndodhi pas Montauk

Klea

Lindsay dhe Carl Radke zbulojnë se çfarë ndodhi pas Montauk

Do të duhet pak kohë për t'u rikuperuar se Shtëpi verore Përfundimi i sezonit 8. Të gjithë e pamë prishjen e Karl Radke dhe Lindsay Hubbard fejesa po afrohet me çdo episod. Sidoqoftë, fundi ishte disi akoma tronditës për t'u parë.

Finalja përfundoi me fundjavën e fundit në Hamptons për ekuipazhin. Në mënyrë tipike, kasti i Summer House e përfundon verën duke paketuar çdo kanaçe të lirshme të LoverBoy dhe duke u hedhur lakuriq në pishinë. Këtë herë, ekuipazhi u mbush për një ditë më shumë argëtim në Montauk. Epo, argëtim për të gjithë përveç Lindsay dhe Carl.

Mes ditës në Montauk dhe bisedës dramatike të ndarjes, fansat kishin shumë pyetje në lidhje me dinamikën e Carl dhe Lindsay. Fatmirësisht, të dy dhanë secili këndvështrimin e tyre për të mbushur boshllëqet e atyre ditëve të fundit fatale gjatë shfaqjes pas shfaqjes së Shtëpisë Verore. Siç mund ta prisni, ata kanë mendime shumë të ndryshme për atë që ndodhi.

Treni toksik vazhdoi

Si Carl ashtu edhe Lindsay kishin shumë akuza për t'i hedhur njëri-tjetrit për ditët e fundit të marrëdhënies së tyre gjatë “After Show”. “Ne vazhduam të kishim të njëjtën dinamikë toksike që të gjithë po e shikonin, për fat të keq,” shpjegoi Carl.

Me sa duket, gjatë udhëtimit me makinë për në New York City, të dy u grindën për gjithçka nën diell. Lindsay fajësoi Carl që e bëri atë të shkonte në Montauk kur ajo nuk donte. Karl dyshohet se bërtiti duke thënë se nuk e dinte pse i propozoi asaj në fillim. Dhe të dy ata kërcënuan se do ta regjistronin (dhe mund ta kenë në fakt) bisedën si “provë” të një lloji. Dhe Lindsay ende donte të martohej me këtë burrë pas gjithë këtyre marrëzive. Ndarja ishte me të vërtetë bekimi më i madh për të dy.

Me sa duket, ata vozitën në heshtje të regjistruar për orën e fundit. Me t'u kthyer në banesën e tyre, Lindsay filloi të hidhte valixhet e saj e zhgënjyer. Thuhet se kjo çoi në një rast të shpërthimit të ujit të gazuar të xhamit në makinë, për të cilin Carl pretendon se dukej si një e shtënë.

Carl u tërhoq në dhomën e miqve pasi komunikimi toksik vazhdoi kur ata hynë në shtëpi. “Ajo nuk u ndal,” tha Carl, por ai nuk do të përsëriste atë që Lindsay po i thoshte. “Unë mendoj se ju keni parë disa nga gjërat që ajo është në gjendje të thotë.” Pas tre ditësh fjetje veç e veç, Carl dhe Lindsay patën bisedën e fundit të ndarjes. Tani ky është një kontekst i caktuar, por pavarësisht, flamujt e kuq ishin flakë deri në fund të verës së kaluar.

Ribashkimi Summer House fillon të enjten në orën 9/8c në Bravo.