Lëvizja "Awkward" dhe "Chaotic" e Lisa Hochstein nga Star Island Mansion

Klea

Lëvizja “Awkward” dhe “Chaotic” e Lisa Hochstein nga Star Island Mansion

Dr. Lenny Hochstein i njohur si “Zoti i gjoksit” ka vazhduar të zhytet në të qenit një gjoks i vërtetë si ai dhe Lisa Hochstein shkurorëzimi i egër i turbullt vazhdon. Fansat e The Real Housewives të Miami u njohën me pasurinë e madhe dhe të pasur në Star Island që të dy ndanë gjatë martesës së tyre, e cila ka qenë një pikë e madhe mosmarrëveshjeje në betejën e tyre për divorc.

Page Six thotë se gjykatësi që kryesonte divorcin më në fund plotësoi dëshirën e Lenny duke vendosur që Lisa duhej të lironte zyrtarisht pronën dhe ndërsa Lisa po largohej javën e kaluar, Lenny u shfaq dhe dyshohet se e bëri situatën një rrëmujë armiqësore dhe të pakëndshme. Madje ka lajmëruar policinë.

Lenny u shfaq papritur ndërsa Lisa u largua

Lisa u urdhërua nga gjyqtari që të dilte jashtë deri në shtator. Kushdo që ka lëvizur ndonjëherë e di se lëvizja është tashmë më e keqja, por një burim tha se Lisa pati një telash të shtuar kur Lenny doli për ta parë atë si një skifteri gjatë ditës së saj të lëvizjes më 31 gusht.

Burime pranë yllit të realitetit na thonë se Lenny e bëri lëvizjen e yllit të RHOM nga pasuria e Miami Beach “të vështirë” dhe “kaotike” pasi ai papritur mbërriti në skenë të enjten e kaluar për të “monitoruar” çdo lëvizje të saj.

“Ai e bëri lëvizjen vërtet të pakëndshme. Ajo po përpiqej të bënte më të mirën për të bërë gjithçka, “thotë një burim i brendshëm.

“Ai vazhdoi të ndërhynte. Ai duhet të ishte në punë.”

Lenny e qortoi Lizën para fëmijëve të tyre dhe thirri policinë

Dy fëmijët e vegjël të Lenny dhe Lisa, Logan dhe Elle, ishin në shtëpi nga shkolla dhe me Lizën ndërsa ajo u shpërngul. Burimi tha se Lenny ende vazhdoi ta trajtonte Lizën “të tmerrshme” dhe ta shante atë pikërisht para tyre. Vlen të përmendet se kjo dyshohet se ka ndodhur më parë. Edhe më dramatik, Lenny thirri policinë kur akuzoi Lizën se po merrte gjëra që duhej të qëndronin në shtëpi.

“Ai donte të ishte atje për t’i marrë frymë nga shpina e saj,” shton burimi ynë. “Ai thjesht donte të krijonte probleme.”

Lenny thirri policët për gruan e tij të larguar kur ai besoi se ajo mori sendet që duhej të kishin qëndruar në shtëpi. Ai filloi të bërtasë, “Ajo është një idiot fyes. Kthehuni te traileri.”

“Ai e qortoi atë”, thotë burimi. “Ai ishte një mbretëreshë e dramës dhe po përpiqej ta frikësonte atë.”

Kur u arrit për koment, Lenny thjesht tha: “Unë do të flas në gjykatë.”

Meqenëse Lisa, Logan dhe Elle tani janë zhvendosur të gjithë në banesën e tyre, zonja shumë më e re e Lenny-it e kthyer në të fejuar, Katharina Mazepa, thuhet se është zhvendosur në shtëpinë e tij në Star Island. Sezoni 6 i RHOM thuhet se do të kthehet në Bravo më vonë këtë vit ose në fillim të 2024; kështu që do të jetë interesante të shihet nëse kjo mungesë e turpshme e mirësjelljes e bën atë të transmetohet DHE nëse fejesa e Lenny dhe Katharina zgjat kaq gjatë.