Leva Bonaparte për arsyen pse ajo nuk e dërgoi djalin në parashkollor

Klea

Leva Bonaparte për arsyen pse ajo nuk e dërgoi djalin në parashkollor

Tifozët e Bravo do ta njohin Leva Bonaparte si një sipërmarrës i zgjuar, shef i ashpër dhe një anëtar shumë elegant i Southern Charm. Ajo gjithashtu shfaq një nga klubet e saj, Republic, dhe stafin e saj në spinoff-in Charm, Southern Hospitality.

Ajo që është më pak e dukshme është roli i saj si nënë për “Little” Lamar Jr. me bashkëshortin, Lamar Bonaparte. Por, është më e rëndësishmja në jetën e saj. Në sezonin 9 të Southern Charm, Leva foli për dashurinë e saj për mëmësinë. Ajo tha se ta lajë djalin e saj çdo natë është diçka që ajo mezi pret.

Tani, në një intervistë të fundit, pronarja e restorantit zbuloi një tjetër aspekt për rritjen e fëmijës së saj.

Përpjekjet për fertilitetin “ndikuan” në “këndvështrimin” e Levës kur bëhet fjalë për djalin e saj

E vetëshpallura “mbytëse” i tha People se vështirësitë për të mbetur shtatzënë ndikuan drejtpërdrejt në vendimet e saj prindërore.

“Stili im i prindërimit mund të gjurmohet me të vërtetë në betejat e mia me infertilitetin, sepse me të vërtetë kishte një efekt në këndvështrimin tim se si doja të rrisja fëmijën tim,” shpjegoi Leva. “Unë nuk mendoj se do të isha lloji i nënës që jam sot nëse nuk do ta kisha kaluar këtë.”

“Kam pasur pesë vjet infertilitet të padiagnostikuar – thjesht duke u turbulluar, duke nxitur, duke nxitur, duke nxitur,” tha ajo. “Ishte e tmerrshme. Dhe kishte raste që shqetësohesha se nuk do të ndodhte kurrë. Kam luftuar për shumë e shumë vite.”

Leva e gjeti veten emocionuese kur miqtë mbetën shtatzënë. Ajo luftoi për t’i mbështetur ata.

“Arriti në pikën ku ishte e vështirë të isha në rrethin tim të miqve, sepse ata të gjithë kishin fëmijë dhe sa herë që dikush do të thoshte, ‘Oh, unë mbeta aksidentalisht shtatzënë’, do të doja të shpërtheja në lot,” zbuloi ajo. . “Dhe më pas ishte kjo fazë e shoqeve të mia që më fshehën shtatzënitë e tyre, sepse ishin shumë të shqetësuara që unë të mërzitesha. E cila më pas u pasua nga skena e “Oh, ne nuk mund t’i kërkojmë Levës të organizojë dushin, sepse e dimë që ajo nuk mund të mbetet shtatzënë”. Dhe thjesht u bë kaq e vështirë.”

Pas një konsultimi me një mjek të rekomanduar, Leva iu nënshtrua Inseminimit Intrauterine (IUI) ose “inseminimit artificial”.

“Kjo ishte ajo që më ndihmoi të mbetem shtatzënë,” tha ajo. “Kështu lindi Little.”

Pavarësisht suksesit të procedurës, Leva u ndje i çnjerëzor gjatë procesit. Dhe ishte thjesht, sinqerisht, e vështirë. Leva diskutoi për efektet anësore që përjetoi.

“Ka shumë gjëra për të cilat njerëzit nuk flasin,” vazhdoi ajo. “Ti në thelb po trajtohesh si një gjeldeti dhe më pas po të shpërthejnë me të gjitha llojet e hormoneve dhe barnave – që vijnë nga të cilat janë vështirë.”

“Trupi juaj është shumë i pafavorshëm pasi i keni kaluar të gjitha testet dhe ‘çmenduritë e Clomid’, të cilat janë efektet anësore që merrni nga ilaçet e përdorura për trajtimin e infertilitetit. [such as insomnia, irritability, mood swings, and PMS-like cravings]. Dhe për shkak se askush nuk ju thotë për këtë, ju mund të ndjeheni të mërzitur. Për shembull, “Çfarë po ndodh me mua?”

Si rezultat i mundimeve, Leva tani është “shumë e pranishme” kur bëhet fjalë për djalin e saj.

“Që nga momenti kur ai lindi, unë thjesht doja t’i thithja të gjitha dhe t’i mbaja të gjitha,” tha Leva. “Ai nuk shkoi as në parashkollor, e dini çfarë dua të them? Sepse thjesht doja ta shijoja të gjithën dhe isha sikur, ‘Nuk e di nëse do ta marr përsëri’”.

Leva zgjedh mirënjohjen në ditët e saj më të vështira. “Pra, në kuptimin, ndihem sikur problemet e mia të infertilitetit dhe betejat që kalova për të pasur Little ishin paksa një bekim në maskim sepse nuk kam marrë kurrë asgjë si të mirëqenë,” shton ajo. “Ditët më të këqija, ditët më të vështira. Isha sikur, ‘Jam shumë i lumtur që ky djalë i vogël është këtu’”.

South Hospitality vazhdon të enjten në 9/8c në Bravo.