Leva Bonaparte mbron Kyle Cooke mes akuzave për mashtrim

Klea

Leva Bonaparte mbron Kyle Cooke mes akuzave për mashtrim

Leva Bonaparte ka hyrë për të mbrojtur shtëpinë e verës Kyle Cooke pas mashtrimit u shfaqën akuza. Përdoruesi i Instagramit @facereality16 ndau një video që tregonte se Kyle me sa duket po rehatohej me një grua tjetër, pavarësisht se ishte i martuar me Amanda Batula.

Me fat për Kyle, ai kishte një dëshmitar okular për ta mbrojtur atë natë. Ylli i Southern Charm hyri në Instagramin e saj për të dërguar një shpjegim.

Leva thotë se Kyle nuk ishte i dehur dhe nuk flirtonte

Më 13 qershor, përdoruesi i TikTok @queensofbravo postoi DM nga Leva në @facereality16. Mesazhi i gjatë bëri që Leva të ndërhynte për të mbrojtur Kyle. Ajo tha se nuk mund të “qëndronte dhe të shikonte internetin të shkojë pas martesës së dikujt kur ajo bazohet në zero fakte”. Leva pretendoi se ishte atje atë natë dhe mund të jepte “FAKTET AKTUALE”.

Leva shpjegoi se Joe Bradley e ftoi Kyle në Lamar atë natë. Pasi Kyle ishte atje, Leva ishte me të pothuajse gjatë gjithë natës. Si e tillë, ajo mund të hedhë poshtë pretendimin se Kyle ishte i dehur. Përsa i përket vajzës, Leva shpjegoi: “Në video ai po flet me një grua që është një shoqe e mirë e imja dhe gjithashtu është një mike e vjetër e Kyle.”

Restoratorja theksoi gjithashtu se vajza në fjalë është në një marrëdhënie të saj të përkushtuar. Sa për identitetin e kësaj gruaje, Leva nuk do të kafshonte. “Ajo preferon të mbetet anonime pasi nuk është pjesë e komunitetit të realitetit pasi është një person shumë i kompletuar dhe i respektuar në fushën e saj.” Në mbyllje të shpjegimit të saj, Leva ritheksoi: “Ky ishte thjesht një ndërveprim miqësor.”

Leva u shpreh i zhgënjyer edhe në muhabetin online. “Ky lloj thashethemesh është shumë i dëmshëm për martesën e një personi.” Ajo gjithashtu u ankua për kauzën e Amandës, duke mos u stresuar për asgjë. “Me të vërtetë më shqetëson që kjo po shndërrohet në diçka më shumë se një bisedë miqësore.”

Katalogët Southern Charm dhe Summer House po transmetohen në Peacock.