Leva Bonaparte

Klea

Leva Bonaparte MBRON Kyle Cooke kundër thashethemeve të mashtrimit!

Leva Bonaparte MBRON Kyle Cooke kundër thashethemeve të mashtrimit!

Leva Bonaparte po ngrihet për Kyle Cooke mes thashethemeve se ai ishte parë duke u rehatuar me një grua që nuk ishte gruaja e tij, Amanda Batulanë barin e saj në Charleston, e Lamarit.

Leva Bonaparte

Pasi u shfaq në internet një video që tregonte Kyle41 vjeç, me një grua të paidentifikuar dhe duke ndezur akuza për tradhti, South Charm's Leva, 45, adresoi thashethemet “shumë të dëmshme” duke ndarë rrëfimin e saj të drejtpërdrejtë të mbrëmjes.

“Isha i pranishëm në gjithë këtë bashkëveprim dhe mbrëmje. Dhe nuk mund të rri duarkryq dhe të shikoj internetin të shkojë pas martesës së dikujt kur bazohet në zero fakte.” Leva filloi në një mesazh të dërguar te FaceReality16. Ajo më pas paraqiti “faktet aktuale”.

Kyle Cooke

Leva shpjegoi se Joe Bradley28 vjeç, i kishte dërguar një mesazh për ta sjellë Kyle te e Lamarit për të parë hapësirën e re. Duke hedhur poshtë pretendimet se Kyle ishte i dehur, ajo konfirmoi, “Ka shumë llogari që pretendojnë se ai ishte i dehur, gjë që është një gënjeshtër.”

Kyle Cooke

Duke reflektuar për natën, Leva tha ajo dhe burri i saj, Lamar Bonaparti47 vjeç, kaloi kohë të konsiderueshme duke treguar Kyle përreth dhe duke pasur diskutime të thella me të.

“Në video, ai po flet me një grua që është shoqja ime e mirë dhe gjithashtu është një mike dhjetëvjeçare e Kyle's,” Leva të përbashkëta. “Më lejoni të përmend gjithashtu se kjo e dashura jonë është në një lidhje shumë të përkushtuar dhe ajo erdhi nga klubi im për të më takuar për një pije, para se të shkonim në shtëpi së bashku.” Leva vuri në dukje se gruaja, e cila dëshironte të mbetej anonime, foli me të Kyle për “maksimum pesë minuta” përpara nisjes.

Kyle dhe shoqja jonë thjesht po e kapte jetën pasi ajo tani ka një familje dhe është vendosur në profesionin e saj. Kyle po e përgëzonte, ky ishte thjesht një ndërveprim miqësor!” Leva theksuar.

Leva Bonaparte

Duke shprehur zhgënjimin e saj për thashethemet, Leva përshkruar Amanda, 32, si një “person i dashur” dhe shtoi, “Do ta urreja që dikush të përpiqet ta lëndojë atë. Sidomos pasi ajo nuk ishte e pranishme për një bisedë të thjeshtë të pafajshme që po bënte bashkëshorti i saj.”

Kyle Cooke

e Levës deklaratat u ndanë pas një llogarie bravo të thirrur FaceReality16 duke postuar videoklipin në internet.

“Ju dua djema”, përfundoi ajo. Nuk ka ende asnjë fjalë për një sezon të nëntë të Shtëpi verore.