Leslie Fhima nga Golden Bachelor thotë se Gerry Turner i theu premtimet

Klea

Leslie Fhima nga Golden Bachelor thotë se Gerry Turner i theu premtimet

Çdo finale në katalogun Bachelor Nation është një pilulë e vështirë për t’u gëlltitur, sepse audienca e di se dikush do të përfundojë i lënduar. Megjithatë, Beqari i Artë finalja mund të ketë qenë më e vrazhda deri më tani.

Për gjithë gëzimin kur shikon Gerry Turner bashkohu me Theresa Nistin, ishte një trishtim kur e pashë të refuzonte Leslie Fhima. Megjithëse Gerry dhe Leslie mund të njiheshin më mirë me njëri-tjetrin, kishte ende një lidhje mjaft të mirë atje.

Kjo ishte ajo që e bëri finalen një gozhdë të tillë në radhë të parë. Gerry i kishte thënë Leslie-t se ajo ishte “një” gjatë kohës së tyre në suitat e fantazisë. Dhe, sipas Leslie, ai tha shumë më tepër se kaq jashtë kameras.

A i tha Golden Bachelor Gerry Leslie se do ta zgjidhte atë?

Më 4 dhjetor, Leslie pati intervistën e saj të parë pas finales së “The Golden Bachelor”. Ajo u tha prezantuesve të podcast-it të Bachelor Happy Hour se Gerry i bëri asaj premtime, jo më pak në suitat e fantazisë, që ai nuk i mbajti. “Ai bëri plane me mua për [the] e ardhmja”, tha ajo. Ajo shpjegoi se Gerry nuk i propozoi, por bëri pothuajse gjithçka përveç kësaj.

“Ai tha disi, si: ‘Ruaj datën, kjo është ajo që ne do të bëjmë. Unë nuk mund të presim për ne. [In] edhe dy ditë, do të mbarojmë me këtë [and] jini bashkë, filloni jetën tonë.’ A tha: “A do të martohesh me mua?” atje, jo, por ai e tha vetëm këtë.” Leslie shtoi, “Unë do të isha i lumtur vetëm me “të dua”, por ai e çoi atë në një nivel tjetër.”

Ndërsa Leslie pranoi se nuk ishte e shqetësuar kur Gerry u largua për takimin e tij me Theresa, ajo përsëriti ndjenjën e verbër që shprehu gjatë ribashkimit të AFR. Leslie reflektoi, “Ndjehem sikur nuk kam pasur një ton mbyllje me të, por kjo është në rregull. Më dukej sikur e mbylla me veten time.” Ndërsa ajo e kuptoi se Gerry kishte një zgjedhje për të bërë, ajo tha, “ai mund të kishte zgjedhur të mos ma thoshte ato gjëra”.

Gerry dhe Theresa do të martohen drejtpërdrejt në TV në The Golden Wedding, janar 2024 në ABC.