Lesa Milan tërheq Marcus Jordan pas Ribashkimit të Miami

Klea

Lesa Milan tërheq Marcus Jordan pas Ribashkimit të Miami

Lesa Milan kishte disa fjalë të zgjedhura për Marcus Jordan pas ribashkimit të sezonit 6 të The Real Housewives of Miami. Ylli i Real Housewives of Dubai nuk i pëlqyen komentet e tij për larjen e enëve i Michael Jordan djalin. Por le të rikthehemi.

Siç e dinë fansat e RHOM, marrëdhënia e Larsa Pippen dhe Marcus mori shumë vëmendje gjatë sezonit 6 (disa mund të thonë shumë vëmendje). Marcus ishte aq i spikatur gjatë gjithë sezonit, saqë mori një vend në dhomën e pasme në ribashkim.

Përpara se gjërat të fillonin, Marcus tha: “Këto gra nuk do të ishin në gjendje të lanin as enët në shtëpinë tonë, e lëre më të përpiqeshin të futeshin në këtë bisedë. Disa njerëz duhet të qëndrojnë vetëm në korsinë e tyre.” Kuptohet që komenti ofendoi shumë amvise, përfshirë Lesa.

Lesa pëlqen Marcus me Larsa, por e quan atë “aq i bezdisshëm”

Në episodin e 14 marsit të Two Ts In A Pod, Teddi Mellencamp foli me Lesa për të gjitha gjërat e Shtëpisë. Kur biseda u kthye drejt Majamit, Lesa pranoi se e pëlqente shfaqjen, duke thënë se gratë në RHOM ndiheshin si “të pafuqishmet”. Ajo madje ndjeu se sezoni 6 ishte më i miri deri më tani.

Teddi më pas pyeti se si ndihej Lesa për Marcus që ishte në dhomën e zhveshjes gjatë ribashkimit. “A mund t’ju them?” Pyeti Lesa. “Marcus ishte shumë i bezdisshëm. Sa e bezdisshme!” Lesa pranoi se ishte e frustruar që producentët dhe redaktorët zgjodhën t’i vinin aq shpesh. Megjithatë, ajo gjithashtu pranoi se i pëlqenin Larsa dhe Marcus së bashku.

Më pas ajo kaloi te komenti i pjatave. “Djalosh, po të mos ulesh diku – u thashë, po tallesh me mua? Pjatat e tij apo të Michael Jordan? Dua të them, sepse janë dy pjata të ndryshme.” Në një kuptim më të gjerë, Lesa rrëfeu: “Uroj burra [and] të dashurit … do të qëndronin jashtë saj. E dini? Si, lërini vajzat të jenë të çrregullta dhe të pasakta.”

Sezoni 2 i “The Real Housewives of Dubai” jep premierë më 2 qershor, ndërsa “The Real Housewives of Miami” është i disponueshëm për t’u transmetuar në Peacock.