Lenny Hochstein zgjidh padinë "Shpërfytyrimi kozmetik".

Klea

Lenny Hochstein zgjidh padinë “Shpërfytyrimi kozmetik”.

Lenny Hochstein ka pasur probleme, por ende nuk kemi takuar dikë që ndjen ndonjë simpati për të. Pas momentit të tij të nxehtë të mikrofonit në Real Housewives të Miami duke thënë se do të largohej nga Lisa Hochstein, pakkush ka gjetur ndonjë arsye për të qenë simpatik.

Dhe fejesa e fundit me të dashurën e tij, Katharina Mazepa, nuk bëri çudi as për marrëdhëniet e tij me publikun. Ishte një gjë të fejoheshe, por ndërkohë që ishe ende i martuar me Lizën? Një akt i vërtetë klasi ky djalë.

Por gjatë gjithë kësaj, Lenny të paktën ruajti statusin e tij si “zot i gjoksit” për punën e tij në industrinë e kirurgjisë plastike. Sigurisht, ai ende mund të ngushëllohet në këtë, apo jo? Pra, praktika e tij nuk po rrëzohet në asnjë mënyrë. Por ky vendbanim i ri nuk është një pamje e mirë.

Praktika e Lenny akuzohet për “neglizhencë”

Dokumentet gjyqësore janë marrë ekskluzivisht nga Radar Online. Luz Del Alba Soto pretendoi se Lenny ishte i pakujdesshëm gjatë procedurës së saj. Të quash Lenny të pakujdesshëm është si të thuash një gjirafë të gjatë. Akuza zyrtare ishte neglizhencë profesionale ndaj Hochstein dhe gjithë praktikës së tij mjekësore.

Në maj 2020, Soto shkoi në praktikën e Lenny duke kërkuar një ngritje të kofshëve dhe një ngritje krahu që kërkon një procedurë liposuksioni. Lenny e kreu procedurën, por Soto pretendoi se vuante nga komplikime shëndetësore pas faktit.

Çështjet e listuara përfshinin “dehiscencë të konsiderueshme të prerjeve të saj kirurgjikale, plagë të mëdha të hapura në të dy sqetullat, plagë të mëdha të hapura në të dy ijët, hapje të hapjes së hyrjes vaginale me rrëmbim të këmbës, dhimbje të vazhdueshme të hollë, infeksion dhe ulje të funksionit të ekstremiteteve të sipërme dhe ri-përsëritje të shpeshta. hapja e plagëve.” Sheesh.

A ia shkatërroi Leni jetën kësaj gruaje?

Padia vazhdoi duke thënë se Soto vuante dhe do të “vazhdonte të vuajë nga, për tërë jetën e saj, nga shpërfytyrimi i rëndë kozmetik dhe dëmtimi funksional, i cili tashmë ka kërkuar kirurgji të mëtejshme për të korrigjuar gabimet e bëra në procedurën e Dr. Hochstein. ”

Dëmet e Sotos ishin aq ekstreme sa ajo u bë e paaftë për të punuar dhe trajektorja e jetës së saj ka ndryshuar përgjithmonë. Padia e saj argumentonte se kujdesi i saj ishte keqmenaxhuar. Ajo dyshohet se nuk ishte e informuar në mënyrë adekuate për rreziqet, dhe për më tepër, Lenny dhe kompania nuk dukeshin as vetë të vetëdijshëm për rreziqet.

Lenny, natyrisht, mohoi të gjitha akuzat, duke thënë se Soto ishte informuar për rreziqet paraprakisht. Por më 13 qershor 2023, u arrit një zgjidhje dhe palët i thanë gjykatës se të gjitha pretendimet po rrëzoheshin. Ne nuk i dimë rrethanat e zgjidhjes dhe siç qëndron, të gjitha pretendimet e Sotos janë teknikisht të pabazuara.

NA THONI – A JENI TË SHOKUR NGA KËRKESAT?