Lenny Hochstein

Klea

Lenny Hochstein zgjidh një padi të dështuar për një pacient që shpërfytyron përgjithmonë

Lenny Hochstein zgjidh një padi të dështuar për një pacient që shpërfytyron përgjithmonë

Lenny Hochstein ka zgjidhur një çështje ligjore që përfshin një pacient që akuzoi kirurgun plastik se sillet në mënyrë të pakujdesshme gjatë një operacioni procedurë.

Lenny Hochstein

Ish-bashkëshorti i së shpejti i Amvise të vërteta të Majamit yll, Lisa Hochsteinlidhi një marrëveshje me një grua të quajtur Luz Del Alba Sotosipas dokumenteve gjyqësore të siguruara nga Radar Online.

Lenny Hochstein

Soto ngriti një padi kundër kirurgut dhe praktikës së tij mjekësore në vitin 2021, duke pretenduar se Hochstein kishte pasur neglizhencë gjatë kryerjes së një procedure vitin e kaluar. Soto pretendoi se në maj 2020, Hochstein kreu një ngritje të kofshës dhe një ngritje të krahut që kërkonte një procedurë liposuksioni. Soto pretendoi se ajo kishte probleme shëndetësore pas operacionit.

Lenny Hochstein

Soto pretendoi se ndërlikimet e saj përfshinin – “zhdukje të konsiderueshme të prerjeve të saj kirurgjikale, plagë të mëdha të hapura në të dy sqetullat, plagë të mëdha të hapura në të dy ijët, hapje e introitusit vaginal me rrëmbim të këmbës, dhimbje të vazhdueshme të hollë, infeksion dhe ulje të funksionit të ekstremiteteve të sipërme dhe të shpeshta rihapja e plagëve.”

Lenny Hochstein

Soto pretendoi në kohën e paraqitjes se ajo “aktualisht vuan dhe do të vazhdojë të vuajë nga, për tërë jetën e saj, nga shpërfytyrimi i rëndë kozmetik dhe dëmtimi funksional, i cili tashmë ka kërkuar kirurgji të mëtejshme për të korrigjuar gabimet e bëra në Dr. Hochstein procedurë.”

Lenny Hochstein

Në padi thuhej se në janar 2021, Soto iu nënshtrua një procedure rindërtuese në Spitalin e Përgjithshëm të Massachusetts. Ajo tha se nëse Hochstein’s kujdesi kishte qenë “brenda standardit të nevojshëm të kujdesit, ajo do të kishte vazhduar të bënte një jetë më produktive ashtu siç synonte”.

Lisa Hochstein

Soto shtoi se përpara “procedurës së saj të kirurgjisë plastike të keqmenaxhuar dhe të kryer pa kujdes, ajo ishte e punësuar”, por se procedura shtesë kërkonte që ajo të merrte kohë larg punës. Ajo po kërkonte dëmshpërblim për humbjen e punës, dëmtim fizik, shpërfytyrim dhe dhimbje e vuajtje.

Lenny Hochstein

Ajo akuzoi Lenny Hochstein dhe ekipi i tij i dështuar për të përcaktuar se ajo nuk ishte një kandidate e mirë për procedurën për shkak të dobësisë së saj minimale të lëkurës. Soto gjithashtu pretendoi se kirurgu me bazë në Majami hoqi një sasi të tepërt të lëkurës dhe ishte tepër agresiv në përcaktimin e shkallës së liposuksionit. Ajo shtoi se Hochstein dhe stafi i tij nuk ofroi kujdesin e duhur pas operacionit.

Hochstein iu përgjigj padisë duke mohuar të gjitha akuzat për keqbërje, duke argumentuar se Soto ishte informuar për të gjitha rreziqet përpara operacionit të saj.

Të dyja palët njoftuan gjykatën se kishin arritur marrëveshje dhe se padia ishte pushuar, më 13 qershor 2023.

Hochstein ishte përfshirë në një luftë të ashpër divorci me gruan e tij të larguar përpara se çifti të arrinte një marrëveshje zgjidhjeje në qershor.

Ish-çifti mbetet i martuar ligjërisht, por kjo nuk u ndal Lenny Hochstein nga propozimi për të dashurën e tij, modele, Katharina Mazepa.

Lisa41-vjeçarja, reagoi duke i dhënë hije çiftit të lumtur në Story-n e saj në Instagram, duke shkruar: “Urime burrit tim aktual dhe zonjës së tij për fejesën e tyre”.

Cicëroj I Instagram I YouTube Ι Facebook Ι Na dërgoni këshilla