Lenny Hochstein thotë se pretendimet e keqpërdorimit të Lizës shkaktuan 'humbje financiare' në praktikën e kirurgjisë plastike

Klea

Lenny Hochstein thotë se pretendimet e keqpërdorimit të Lizës shkaktuan ‘humbje financiare’ në praktikën e kirurgjisë plastike

Nëse Lisa Hochstein donte të fuste një gropë Lenny Hochstein praktika mjekësore, ajo mund të ketë pasur sukses. Ajo që ylli i Real Housewives of Miami mund të mos kishte marrë në konsideratë është se nëse Lenny nuk po punon, ajo nuk do të jetë në gjendje të marrë shumën masive të parave të nevojshme për ta mbajtur atë dhe fëmijët e tyre të funksionojnë.

Në nëntor 2023, Lisa bëri lëvizjen për të postuar disa informacione të dyshimta në mediat sociale dhe pretendoi se Lenny kishte qenë abuziv. Në një foto të saj me një krah të mavijosur, Lisa shkroi: “Unë jam duke u kërcënuar dhe ngacmuar përmes sistemit gjyqësor dhe përmes ‘të tjerëve’ nga Lenny. Dhe duhet të ndalet.” Lenny u kthye dhe ngriti një padi për shpifje në dhjetor. Tani ai thotë se për shkak të Lizës ka përjetuar “humbje financiare”. Faqja gjashtë ka lugën.

Një “plan i llogaritur dhe i qëllimshëm”

Dr. Lenny thotë se implikimet “të frikshme” të Lizës të abuzimit fizik kanë bërë që praktika e tij të vuajë. E cila, nëse ai e lëndoi gruan e tij – mirë. Nëse jo, Lizës mund t’i duhet një kthim prapa. Kështu Lenny shkoi në gjykatë dhe akuzoi Lizën për shpifje.

Dokumentet e reja ligjore janë paraqitur në lidhje me divorcin e tyre. Lenny tha se pretendimet e Lizës janë një “plan i llogaritur dhe i qëllimshëm” për ta “poshtëruar publikisht” atë dhe për të prishur reputacionin dhe biznesin e tij. Ja çfarë, Lenny nuk ka nevojë që Lisa të poshtërohet, gjithçka që i duhet është rrjeti i tij social, por unë largohem.

Për më tepër, ish-i i larguar i Lizës thotë se ai nuk ka “qindra mijëra dollarë”. Ai e këshilloi gjykatën që ajo të mos priste më mbështetjen e zakonshme financiare. Dun dun dunnnnnnnn… Ai po kërkon gjithashtu nga gjykata që të sanksionojë gojën e Lizës dhe të vendosë një urdhër me gojë ndaj saj për të provuar dhe shuar përpjekjet e ardhshme për shpifje dhe “ngacmim”.

Ndërsa Kim dhe Kroy nga Miami vazhdojnë rrugët e tyre të vogla, pavarësisht se kanë dy fëmijë të bukur që kanë nevojë për prindër të përgjegjshëm, është e rëndësishme të theksohet se Lenny mohon plotësisht çdo keqbërje. Në përgjigje të ankesës së saj, Lenny tha: “Kam duruar shumë. Por unë nuk do të rri duarkryq dhe do të lejoj dikë të thotë se unë ndonjëherë, në asnjë rrethanë, do të godas një grua.”

Real Housewives of Miami Sezoni 6 vazhdon të mërkurën në 21:00/ET në Bravo.