Lisa Hochstein akuzon bashkëshortin e larguar Lenny se ka hedhur nënën e saj nga shtëpia

Klea

Lenny Hochstein pretendon se ishte ‘trajtuar si një shërbëtor’ nga Lisa Hochstein

Lenny Hochstein është ende në rrugë duke u mbrojtur pasi hodhi poshtë yllin e Real Housewives of Miami, Lisa Hochstein. Ajo që bëri Lenny nuk ishte e bukur, por sezonet e mëparshme të RHOM nuk treguan një martesë shumë të bukur në radhë të parë.

Pavarësisht se jetonte i madh në një rezidencë në Majami me pak dëshira ose nevoja, Lisa shpesh shfaqej e rënduar te Lenny për çfarëdo arsye. Ata kurrë nuk u portretizuan saktësisht si çifti i përrallave që jetonin të lumtur përgjithmonë. Tani Lenny pretendon se Lisa në thelb e trajtoi atë si një shërbëtore në një përpjekje për të justifikuar veprimet e tij.

Rrëfimi i viktimës

Lenny derdhi një pjesë të dramës së tij në Us Weekly dhe po kalon një milje shtesë për ta bërë Lizën të duket keq. Në këto situata dua të them, konsideroni burimin. Zoti i gjoksit të Majamit tha: “Dua të sqaroj disa gjëra. Për dy vjet përpara se t’i thosha Lizës se doja një divorc, jeta ime ishte e mjerueshme. Më trajtuan si shërbëtor, jo si partner.”

Ai gjithashtu dëshiron që të gjithë të dinë se ai nuk ishte asgjë më shumë për Lizën sesa një bankë në këmbë. Dhe ja ku unë pyes, a mendon ai ish-gruaja e tij e ardhshme e do atë për interesin e tij për poezinë dhe personalitetin e tij të ndjeshëm? Lenny shtoi, “Unë nuk isha asgjë më shumë se një makinë ATM për të; duke financuar stilin e saj të jetesës në parti dhe nevojën e saj të vazhdueshme për më shumë gjëra materiale.”

Edhe bashkëshorti i Lisës, i larguar, por aktualisht i fejuar, u përpoq të divorcohej prej saj disa vite më parë. Me sa duket. “Ajo nuk i interesonte. ne [hadn’t had] një marrëdhënie burrë-grua që nga viti 2021, dhe në vitin 2022 ne jetonim në dhoma gjumi të ndara. Mora vendimin që po divorcoheshim, por doja të prisja deri në xhirimet [for The Real Housewives of Miami] përfundoi.”

Lenny u krye

Sipas Lenster, ai tashmë kishte përfunduar me të gjithë situatën. “Mendërisht isha tashmë i kontrolluar. Ajo zakonisht qëndronte jashtë për të festuar deri në orën 4 ose 5 të mëngjesit rregullisht, por atë ditë ajo nuk u kthye në shtëpi deri në orën 8 të mëngjesit. Ishte pika e fundit,” pranoi ai.

Edhe pse ne të gjithë mendojmë se Katharina Mazepa ishte një palë, Lenny thotë se kjo është krejtësisht e rreme. “I thashë [Lisa] se do të divorcoheshim dhe se unë do të filloja të takohesha me njerëz të tjerë. … Jam i lodhur nga tregimi i rremë i viktimës së Lizës. Ajo nuk është viktimë. Ajo është një person egoist, egoist, i cili nuk kujdeset për asgjë pas vetes. Jo unë, jo fëmijët. Absolutisht asgjë”, përfundoi ai.